du har tid

hos tandläkaren i morgon kl 14 fick jag ett sms som löd i går! javisstja det var i dag det . Bara en koll men tänkte fråga om hur mycket de vill ha för att plocka ut amalgamet ur munnen på mig. Kanske värt att prova om det inte är alltför dyrt. Har hört flera som har blivit bättre i värken  när de gjort det. Jag har ju definitivt ingen tandläkarskräck så det är inga problem.


sanningen

kan vara svår att smälta ibland!

En killes berättelse:
Jag har aldrig riktigt kommit underfund med varför mannens och kvinnans sexualdrift skiljer sig så mycket. Jag har aldrig heller förstått det där med Venus och Mars. Jag har aldrig kommit underfund med varför männen tänker med huvudet och kvinnor med sina hjärtan. Till exempel.
En kväll förra veckan gick min flickvän och jag till sängs. Passionen börjar glöda i sovrummet, när hon till sist säger: "Jag känner inte för det, jag vill att du bara ska hålla om mig". Jag sade "VA??!! Vad var det där?!". Så säger hon dom orden alla pojkvänner fasar att höra: "Du är inte tillräckligt i kontakt med mina emotionella behov som kvinna, för att jag ska kunna tillfredsställa dina fysiska behov som man". Hon besvarade min frågande med att säga, "Kan du inte bara älska mig för den jag är och inte vad jag gör för dig i sovrummet?"
När jag förstod att inget skulle hända den natten så somnade jag.
Nästa dag så tog jag ledigt från jobbet för att vara med henne. Vi gick ut och åt en fin lunch och gick och shoppade i ett stort, stort onämnt shoppingcenter. Jag gick med henne i affärerna när hon provade flera olika verkligt dyra klädesplagg. Hon kunde inte bestämma sig vilken hon skulle ta så jag sade åt henne att vi tar alla. Hon ville ha skor som komplement till hennes nya kläder. Så jag sa att vi får köpa ett par till varje ensemble. Vi gick sedan till juvelavdelningen där hon valde ut ett par diamantörhängen. Tillåt mig säga..... Hon var så upphetsad. Hon måste ha trott att jag var ett steg från mentalsjukhuset. Jag började tro att hon testade mig när hon frågade om hon kunde få ett tennisarmband, när hon inte ens kan spela tennis. Jag tror att hon trodde jag var knäpp när jag sa, "Det går bra älskling". Hon var nästan nära sexuell tillfredställelse av allt shoppande. Med ett jättestort leende sade hon till sist, "Jag tror att det är allt älskling, vi går och betalar". Jag kunde knappt hålla mig när jag till sist sade, "Nej älskling, Jag känner inte för det".
Hennes ansikte blev helt vitt och hennes haka föll till marken med ett förvånat "VA?" Jag sade sedan: "Älskling! Jag vill bara att du håller sakerna en stund. Du har inte tillräcklig kontakt med mina finansiella behov som man, för att jag ska kunna tillfredställa dig som kvinna". Sedan när hon såg ut som om hon skulle döda mig, fortsatte jag: "Varför kan du inte älska mig som den jag är istället för dom saker jag köper åt dig?"
Tydligen kommer jag inte att ha sex ikväll heller... 

                                                              image103

trevlig kväll!

smarr

Å ,jag fick smörgåstårta och kaffe till fika ! Gud så gott!
Sedan lite handling och en sväng till mamsen där det var dragspelsunderhållning!

Och nu har vi ätit leverstuvning och ris! Alltså det är bara såååååååå gott!
Jag vet att inte alla håller med, i varje fall inte min son och inte dottern heller förresten!

Men om man kan äta stjärten,foten och revbenen varför då inte levern och njuren?jag bara undrar!


bling bling

Nu har jag läst tidningen "hushållat" lite, sett på tv, städat plastkassar(blir alldeles för många man inte kan använda,för små eller för stora), kört diskmaskinen,städat tvättstugan,bäddat,halvstädat sonens rum(resten får han göra själv när han kommer hem), hmmm inte lätt att var sjukskriven, nu ska jag gå och sminka mig(tar lång tid nu när jag är justerad i armen) och åka och dricka kaffe med en kompis!

Har kollat på tv hur man kan göra egna kristallkronor och lampskärmar med bling bling, det såg kul ut så nu måste jag försöka tror jag! Inte sy lampskärmar alltså det har jag gjort förr nä det var ståltråd och pärlor och gafflar !
                                                                                      
Nu drar jag!
Ha en lika skön dag som jag tänker ha!
kram

benfri fläskkotlett,bacon,paprika,svamp

Hoppas på  bättre helg nästa vecka! Den här har jag inte mått nå bra, jag har haft jätteont i magen och mått pyton! Det känns lite bättre i dag i alla fall.
Just ja , jag är sjukskriven två veckor också men jag vet inte hur jag ska göra. Jag kanske ska jobba ändå? Det är ju så dyrt att vara sjuk! Fast det är ändå inte det som det hänger på utan att jag blir så rastlös av att gå hemma. Längtar ju till jobbet!

Nästa vecka ska det inte va nåt ont i magen utan då skakar vi loss ordentligt. åh vad kul det ska bli! vi ses alla ladies!

Varför är en del människor så svåra att ha och göra med? varför kan inte alla va go och gla utan ska dra upp allt  i näsan? jag förstår inte jag!

Annars är allt bra, bellan på lackning, veden i vebon, stubben uppdragen ur jorden och bortplockad, rosorna inbäddade i tidningspapper.

Ja de ska i alla fall bli god mat. Ska göra en gryta på benfri fläskkotlett,bacon,paprika,svamp och god sås men fetaost/torkade tomatercramefraiche och charlottenlök/gräslöks creme bonjour och ris till. Till efterrätt kanske en fruktsallad med glass och grädde och en klick noisettesås

I går gjorde jag köttfärsbiff med rösti och svampsås.Till förrätt skivad avocado med creme fraiche och räksallad!

nej nu skulle det smaka bra med en kopp kaffe med nåt gott till! Jag kommer nog att rulla till norddichallen nästa helg :)
vi hörs!
image100

härliga fredag

Ja så var man nyss hemkommen från las doktor , resultatet blev inte en akutremiss till röntgen utan sjukskrivning minst 14 dagar. JAG VILL JU JOBBA! Men måste väl ändå inse mina begränsningar kanske , om lilla doktorn anser att jag "absolut inte kan jobba" så kan jag nog inte det, men får väl dra ner på tempot här hemma också då förstås annars är ett väl ingen idé. Slut på klagomål!................................................

Nu är det fredag i och helgen stundar. Jag måste nog göra upp en liten brasa för det är bara 18 grader inne och det tycker jag är jättekallt. Tänkte äta en liten lunch med jessica  som för en gångs skull är ledig.

Nästa helg är det dax för ladies night! Åh vad kul det ska bli! Är nog inte ensam om att längta till dess, vi är nog några tjejer antar jag :)

Och tänk snart är det jul! Förra julen badade jag på kanarieöarna men den här ska bli så härligt traditionell som det bara går. 7 sorters kakor, massor med tomtar, massor med ljus och ljusstakar, julotta framför tv med massor med kakor och saffransbröd och kaffe och marchaller och så maten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timrå vann i går! härligt !
Trevlig fredag! Lite förströelse kanske?

HOROSKOP TEST

Om du är fullkomligt ärlig kommer horoskopet att berätta sanningen för dig...

Skriv dina svar på ett papper. Fuska inte!


Svaren finns nederst på sidan

1. Skriv namnet på någon av motsatta könet

2. Vilken är din favoritfärg: röd, svart, blå, grön, gul?

3. Skriv den första bokstaven i ditt namn

4. I vilken månad är du född?

5. Vilken färg föredrar du, svart eller vit?

6. Skriv namnet på en person av samma kön som du.

7. Vilket är ditt lyckonummer?

8. Föredrar du Sydney eller Brisbane?

9. Föredrar du en sjö eller havet?

10. Skriv en önskan (realistisk)

När du är färdig så scrolla ned (fuska inte)

Svar:

1. Du är förälskad i denna person.

2. Om du valde:

Röd - Du är uppmärksam på ditt liv och är full av kärlek

Svart - du är konservativ och aggressiv

Grön - din själ är avslappnad och du lutar dig tillbaka

Blå - du är spontan och älskar kyssar och uppmärksamhet från den du älskar

Gul - du är en mycket glad person och ger goda råd till dem som känner sig nedtryckta


3. Om dina initialer är:

A-K - Du har en massa kärlek att ge i de förhållanden du får under ditt liv

L-R - Du försöker att njuta livet fult ut och ditt kärleksliv börjar snart att blomstra

S-Z - Du kan lida och hjälpa andra och ditt framtida kärleksliv ser lovande ut


4. Om du är född i:

Jan-Mar: Året kommer att bli bra för dig, och du kommer att upptäcka att du blir förälskad i en eller annan helt oväntad


April-Juni: Du har ett starkt kärleksförhållande som kommer att hålla länge och minnena kommer att vara förevigt.


Juli-Sep: Du kommer att få ett riktigt superår, och kommer att uppleva en stor positiv förändring i ditt liv


Okt-Dec: Ditt kärleksliv blir tyvärr inte speciellt bra, men med tiden kommer du att finna din soul mate.


5. Om du valde:

Svart: Ditt liv kommer att ta en ny vändning, men det kommer att vara till det bästa för dig och du kommer att vara glad över förändringen

Vit: Du har en vän som kommer att betro sig fullständigt till dig, och kommer att göra allt för dig, men du kommer kanske inte att vara medveten om detta


6. Denna person är din bäste vän.


7. Detta är hur många nära vänner du kommer att under ditt liv


8. Om du valde:

Sydney: Du föredrar äventyr

Brisbane: Du är en tillbakalutande och avslappnad person.


9. Om du valde:

Sjö: Du är lojal gentemot fina vänner och kära, men är mycket reserverad

Havet: Du är spontan och kan t o m lida för att göra andra tillfreds


10. Denna önskan kommer att gå i uppfyllelse, om du sänder detta horoskop till fem personer inom en timme. Sänd det till tio personer, och önskan kommer att bli uppfylld innan din nästa födelsedag!


200%

är jag uppe i nu tror jag! jag går på högvarv!
1.Jag jobbar för två ibland på jobbet
2. jag har en massa utvecklingssamtal på ledig tid
3. nästan alla jobbmöten ligger på  mina lediga dagar
4.möte med personalen på mammas boende
5.jag är med i boenderådet på samma ställe så vi ska ha vårt första möte på torsdag 
6.nybliven lagledare i stefans innebandylag (massor att göra just nu)
7.tränar för fullt på rehab på sjukhuset 2 ggr i veckan,

Inte undra på att jag har skitont och mår piss i kroppen men tro det eller inte jag tycker allt är skitkul! Kan jag vara klok eller?

MEN.............

1.ungarna är jätteduktiga och toppengulliga på jobbet
2. jag har världens gulligaste kollegor
3. jobbet är bara så stimulerande och kul
4. det känns kanonbra att kunna vara med och påverka där mamma bor
5. jättegullig personal och mamsen blir så väl omhändertagen
6. Mamsen trivs kanonbra
7. härligt att vara med och jobba för att ungarna ska kunna utöva sin sport
8. brukar ändå vara en "spindel i nätet" så då kan jag ju gärna ta på mig den här uppgiften som lagledare
9. härliga föräldrar som inte drar sig för att hugga i
10. Det känns bra att få en chans att hitta ett sätt att kunna motionera på som jag klarar av utan att få så ont
11. Jag har så otroligt härlig underbar familj med man och fyra barn
                                                              
                                                              image99    

Undrar?

hur det känns att födas igen? En tjej på tv blev hypnotiserad och upplevde hur det var när hon föddes, hur hon åkte i förlossningskanalen!
Jag tror inte på det där! Eller gör jag det? Jag vet inte, ni då?              


                                      


datumet på korten stämmer inte

har inte ställt om det än!

underbara höst!

125245-96
Kunde inte låta bli att ta ett kort på dessa vackra färger! Fast det var ännu vackrare i verkligheten! Har varit ute och höststädat och monterat ner studsmattan! Vid halv 3 kom solen och det blev helt underbart!
Nej nu måste jag krypa till kojs och ladda för jag har tre utvecklingssamtal i morgon :)
natti natti

jippiiiiiiiiiiii

125245-95
Nu åkte bellan iväg på ansiktslyftning! Nu ska den lackas, gud vad vi väntat men nu är det dax! Nu kan vi jobba ett teg med -61 istället men snart är det dax för Bellorna att gå i ide!

Ditt och Datt

Ja så har man blivit lagledare också,undrar hur det ska gå? Men jag har ju för vana att alltid ta på mig att fixa saker så då kan det ju lika gärna ha ett namn:) Det är så kul att innebandyn har startat igen, det är en rolig lättsam sport. Det var annat när grabben spelade hockey, en görstor trunk fylld med massor av tunga grejor som skulle bäras och tvättas och dyrt blev det eftersom de små grynen växer så otroligt fort!

Jag tror det är bra att ungdomarna provar på olika sporter och inte bara håller på med en. Det blir mer allsidigt då. När de blir äldre kan de ju inrikta sig på den sport de gillar mest, för det får ju inte bli för mycket av den varan heller det måste finnas tid till att bara vara också! Man kan ju ha en sommar och en vintersport .

Mamsen har börjat skifta i grönt i stället för i blått nu och snart blir det väl gult, men hon är mycket bättre i alla fall.

Nej nu ska jag ut och höststäda, kasta alla blommor och sånt men en del är ju fortfarande fina förstås, får väl lämna dem ett tag då. Studsmattan ska in också.

Satt nu på morgonen och tittade ut på min björk där det hänger ett antal gula löv kvar. Tänkte att , det dröjer inte länge förrän jag sitter här och konstaterar att björken börjar få musöron!Tiden går ju så fort!

Ha en härlig höstdag mina vänner!
Kram125245-94

Du luktar så gott


........sa en lite tjej  och gav mig en härlig stor kram "det är därför jag vill krama dig hela tiden" avslutade hon med att säga:) Det är väl inte undra på att jag älskar mitt jobb! Till saken hör att vi aldrig någonsin har något lukta gott på oss eftersom det finns så många allergiker!

En annan liten gosse som jag pratade med eftersom han var stökig på lektionerna sa att "jag och kompisen försöker få igång varandra bara" Vet du varför ni gör det? frågade jag. - nej det är det som är problemet, sa han!
Jaja han var i alla fall medveten om det hela!
Ibland kan det vara svårt att hålla sig för skratt!

Ja i dag har jag varit hos naprapaten och fått mig en omgång! Härligt ack så f.....b......t ont det gör , ja nu kan det bara bli bättre och jag skulle ju åka hem och vila fick jag order om efter knådning knäckning och akupunktur MEN då kom jag ju på att det var

Du luktar så gott
dag och vi har föräldramöte i innebandyn ikvåll så då åkte jag hem och satte en deg i stället, så nu ska jag överraska med att bjuda på fika i kväll och så ska jag åka på en utdelningsrunda till barn och vänner också!
Kram på er :) :) :) :)

trängsel i glaset

125245-92

Nej nu måste jag ge upp! Kan inte hålla i musen längre;)
kram på er!

I´m back again!


Längesedan sist!
jag har har inte kunnat sitta vid datorn för jag har så ont i nacken och axeln, men nu går det bra en kort stund i alla fall. Åh vad jag längtar till  på torsdag, många längtar för att det är fredag, ledig dag, helg, fest osv men jag längtar efter en grabb....................min naprapat! Åh vad jag längtar efter att han ska knäcka till nacken, knåda och trycka med hårda(sköna) nypor. Jag har så oooooooont, kan inte sitta still. Men nu är det nog med självömkan!

Det gick i alla fall bra med mamsen. Hon ser bedrövlig ut kring ögat eftersom bulan "ramlat" ner och lagt sig som en vacker lilasvart svullen ring runt ögat och handen fick vi åka på akuten med på lördagkväll för den var alldeles blå och svullen , men det var ingen fraktur i alla fall! Tänk hur det kan gå , men det kunde ju ha blivit mycket värre.

I söndags var alla mina barn här och åt middag, det var riktigt fint höstdukat eller hur?

125245-91

RSS 2.0