Höga knän!

Ja nu känns det ungefär som när man gjort högaknän uppdragningar i högt tempo i en kvart! Nu är det mycket! Fast å andra sidan kan det ju kanske bara bli lugnare efter det!
Jobbet!
rehabbadet
ny sjukgymnast
ny träning på gym
mamsen som är mycket sämre
gubben som reser en massa
en dotter med en rejält inflammerad axel
en kliande höggravid dotter (stackars dig)
fotbollsföräldramöte
innebandymatcher och en massa träningsstrulstrul
sonen som sträckt låret

ja lite av min vardag just nu!
Nej nu måste jag åka och bada!
Kram på er i vinterrusket

Jordskred (i mitt liv) vilken baggis va?

Telefonen är glömd i gubbens bil och hela världen rasar!

Visst är det konstigt! Förr fanns det minsann inga mobiltelefoner, men det funkade ändå, men det var då det!

Gubben åker bort några dagar så jag åker in och byter bil med honom så får jag ju telefonen också:) + att jag inte behöver köra min skrotbil !
Sedan blir det bad på sjukhuset och lite shopping på stan :)
See you!

Kylskåpspaj!

Jaha igen! Den där jäkla avfrostningsskålen är full och det är stopp i slangen bakom kylen! Bara att plocka ur allt ur kylen, dra fram hela skåpet och börja blåsa i slangen för att få upp den enerverande geggan, Hälla i varmvatten , blåsa, koka vatten hälla i diskmedel och hälla i skålen, blåsa igen, vatten med ättika, klämma ihop slangen och trycka och klämma och trycka och klämma och ..........Jaaaa äntligen släppte det och slangen blev ren och fin igen! Tillbaka med allt in i kylan igen. Äntligen klar.



 Har städat ur två garderober som var dotterns. Hon har ju flyttat så" here we go gumman" nu kommer det ett antal kassar med kläder och sånt :)



Har tagit några sköna vinterpromenader med lilla vovven!



 Och har precis kommit hem ifrån att ha skjutsat (och hämtat) sonen på nordichallen! Passade på att hälsa på svärföräldrarna och få en kopp kaffe medans jag väntade!



Kör försiktigt i det hala snöiga väglaget!



Kram och natti natti


Vilken vinst!

Formstarka Timrå tar emot utropstecknet Brynäs, på torsdag. Foto: Scanpix

 Formstarka Timrå -  Brynäs 4-1


 yabba dabba dooooh! Vilken härlig match! Synd bara att när man är kvinna så kan man inte se en hel match utan kaffe ska bryggas , vovven behöver frisk luft och en liten kissning, sonen ska både skjutsas och hämtas från fotbollsträningen .......allt under 90 min!

gubben var på matchen och hamnade sedan på Aveny . Telefonen ringde kl 23: " kan du komma in med mitt leg?" och visst det är klart man är väl en väldresserad fru;) Synd bara att min bil är jättenära att hamna i de sälla jaktmarkerna! Jag fick huvudvärk av nervositeten för att bilen skulle haverera under vägen! Mörkt, mitt i natten och en gubbe som är på Aveny och inte kan komma till undsättning! MEN........Vi klarade oss ända hem jag och min lilla bil!
Det är bara skit med min lilla bil: Hela rutan är spräckt, avgassystemet är paj och måste bytas, topplocket har gått så jag måste fylla glykol och vatten varje gång innan jag kör, något gnisslar och låter vid topplocket så folk vänder sig om och tittar efter mig och min bil, något sitter löst i själva motorblocket för det skramlar och låter jättemycket när motorn är igång!


Stackars min lilla vovve när vi är ute och promenerar när det är töväder! Snön fastnar i hans bomullspäls så att han till slut inte kan röra sig. Jag måste komma ihåg att ta på lilla overallen så blir det ju inte så!



I dag var det roligt att hämta in posten! Jag älskar små vita kuvert med fin handstil och penna! I det här var det en inbjudan till dop! Lille Kevin ska döpas och självklart är att vi kommer! Nja, i varje fall försöker för jag är ju nyopererad då men på något vis ska väl det gå!


Ett rungande JAAAA undslapp mig när jag såg kuvertet som det stod Pigall på! Klassträff igen! Det har redan gått 5 år sedan sist! Åh vad kul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Det är inte vår klass utan helt okända)


Nej nu väntar John Blund på mig!
Kramiz och god natt

Broderi brodera broderallanlej!

I dag( sö) vaknade jag halv nio trots att jag satt uppe till 01.15 och tittade på film och broderade! När jag vaknar kan jag inte somna om utan det är bara att masa sig ur sängen och ta sig en lite promenad. När man väl kommer ut är det jättehärligt, speciellt när det är så där lagom kallt, snö på träden och alldeles tyst :) I går hade vi en trevlig em med Dotterns blivande svärföräldrar på besök. Det var en mycket trevlig dag som jag hoppas följs av flera:)Även ett par kompisar som vi inte träffar så ofta ringde och kom över på en fika! Det är tur att julkakorna fortfarande finns kvar:)

Må: I dag har jag varit på sjukhuset och badat på rehab! Åh vad det är härligt och tro det eller jag hade faktiskt jättebra kondis kvar sedan Österåsen:) Har även köpt lila garn till en åremössa som min lilla systersondotter ska få. Hon älskar lila!
Jag var också och gjorde en välbehövlig klippning! Det blev kort för håret var oerhört slitet av all klor på österåsen och blekningen jag fick göra för att dölja den gröna färgen jag hade då. Men det känns jätteskönt nu i alla fall!



Tjoho

Ja så har vardagen dragit i gång med buller och bång!Snart dax att börja städa ut julen men det får i alla fall vänta till tjugonde knut! Vår gran är fortfarande så otroligt fin och barrar inte ett dugg!
Fast det är inte utan att jag börjar snegla åt mina rosa spetsgardiner! Det ska bli kul att städa in våren i alla fall! Och tulpaner får ta julstjärnornas plats.
Ledig i morgon:) Bra början på jobbet, jobba två dagar och sedan ledigt!

http://www.sofiero.helsingborg.se/upload/Sofiero/Press/V%C3%A5r%20p%C3%A5%20Sofiero/VVIMG_5994.jpg

God fortsättning!

....på det nya året!
Vår nyårsafton blev underbar!
Menyn:
Räk och kräftcoctail


Stekt rostbiff i rödvinssky,klyftpotatis,broccolli,strimlade kokta morötter,gräddsås och krustader med räkstuvning


Glass,grädde,bananer,hallon,chokladsås och skumcocoschokladpinne


Kl 00.00 Champagne! sonen drack pommacen som står på bordet!


Idag blir det förberedelse för resa till Umeå i morgon då det är dax för innebandycup för sonen!
Gubben och jag tar in på hotell två nätter :)
Kram på er och ursäkta bilgkvaliten när min kamera är inlämnad på lagning:(

Gott nytt år!

Hoppas det blir ett härligt 2009 för er alla!
Kram

RSS 2.0