Fin besök

Tänk vad en liten familj kan göra en liten mormor glad! Dotter söt,glad och vacker (duktig tjej som gått ner 20 kg!) glad ,hungrig måg som verkligen vet att uppskatta mat! Underbar liten söt tjej i finaste gåbortkläderna som råkat få en lite annan nyans på det vita;) Vispar grädde,äter blåbär,dansar Jungfru kär och leker gubben i lådan :)
       

Gubben i lådan kom fram,tjohej!:)

Vemdalen

Godmorgon! Håller på att packa färdigt för att dra en tur till fjälls:) Varit och klippt mig  och ska nu ta och baka en chokladkaka att ta med!Sedan en tur med vovven,duschning och lite lunch sedan drar vi iväg i yrvädret:)
Ha en trevlig helg alla:)

Bäbisar det är gött det:)

Bäbisar det är hälsans kuttefräs:) Jag var i dag och hälsade på en jobbarkompis som fått en liten tjej (2 pojkar sedan förut) och man blir ju alldeles lyrisk när man håller den lilla varma kroppen!
   

I morse vaknade jag inte förrän 10.30! Jag som aldrig sover länge på morgnarna! Jag tog en prommis med Dante och sedan åt jag frukost. Bilen hade stått på värme så jag tog mig en sväng till sporthallen för ett gympass! Gud så skönt! Sedan hem för en härlig dusch och en tallrik med ris och leverstuvning. Nu var det dax för en prommis igen nu ner till Josefine för att snusa på det lilla underverket! Dante fick också följa med och han var lika förtjust som jag;) Sedan prommis hem igen för att laga fiskkakor till middag!

Underbart

Kan man få ett bättre uppvaknande än ett samtal där en liten röst säger: Åka mommo!
- hej gumman! tänker du komma och hälsa på mormor?
-jaa!
-Då får du komma och fika hos mormor då!
-jaa!

En halvtimme senare står stumpan i hallen och vi fixar till den goda chokladkakan tillsammans!
Vi slickar skålen!
Vi går ut med Dante!
Dante bajsar löst!
Vi tittar på scootrar!
Vi duschar Dante!
Vi fikar!
Vi bygger med bokstäver på kylskåpet!
Puss och tack för titten!

     

RSS 2.0