MÄTT!

Jag har varit på utbildning i 2 dagar och vad gör man då? Jo....fikar, sitter, äter, sitter, fikar sitter. Det var middag  och underhållning på kvällen och sedan rullar det på igen nästa dag. Jag var så mätt så jag kunde spricka när jag åkte hem men 1,5 timme senare hade sonens klass trerätters middag för oss föräldrar för att tjäna in lite pengar till Rom resan! Voine voine! Jag spricker! Ska inte ät något förrän på lördag tror jag!


I dag är det äntligen en hemma dag! Det har varit mycket nu ett antal veckor. Nu är dammsugaren framme och plockat har jag gjort i flera timmar nu. Sonen är sjuk och hemma så jag har lite sällskap:) Trodde solen skulle lysa lite men icke sa nicke:) Lycka till ropar jag till dottern som ska skriva en tenta i dag! Jag ska överföra lite mammaenergi per tanke så kanske det går bra ;)
Kram på er!
En lite bild från barnbarnets ettårskalas!

Grattis Astrid!Grattis på 1 årsdagen mormors lillhjärta!


Härligt Timrå!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Slutspel! Fattar ni att det är sant? Ett halmstrå och vi tog det!
Härligt!
Nu är det fulla huset här hemma! Fullbelagt så att säga ............................Mågen och dottern i gästrummet med spjälsängen väntandes bredvid:) Andra dottern i soffan i vardagsrummet, sonen i sitt rum och gubben och jag i sovrummet. Vovven vandrar runt på nätterna för att sova hos alla! :)
Nu har jag slagit in några paket för i morgon blir det 1-årskalas! Tänk att lillan redan blir ett!För ett år sedan var jag jättenervös och gick bara omkring och vankade och sov INGENTING på hela natten och så vid halv 5 på morgonen kom samtalet äntligen " vi har fått en flicka" !
Åh mitt älskade lilla barn barn.......................
Och snart är ni två...............................
Nu ska jag brodera:)

Lilla Neo!Kort från Tittutkliniken ungefär v.32!
Snart dax för mitt andra lilla barnbarn! i april så ..........

Hej igen!

Oj vad jag har varit dålig att blogga ett tag! Inte sedan nyår!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men så här lever livet:

Jag har varit lite dålig och legat på sjukhus några dagar! Jag var så konstigt yr och svimfärdig, men som tur var hittade de inget konstigt utan det tror att det kommer från min onda nacke.


Jag hann prcis komma hem så åkte dottern med familj på vinterkräksjukan! Lillan blev så dålig så hon varken fick behålla mat eller vätska på flera veckor. På fredag kväll hade hon inte klivit ur sängen på hela dagen utan bara låg och tittade! Det är inte normalt för en 11 månaders bäbis tycker jag! Men......Det tyckte de på sjukhuset! När dottern kom in med lillan så misstrodde de henne! Tyckte hon överdrev och talade om att man kan ge vätskeersättning! Det hade hon ju gjort i flera dagar men lillan fick inte behålla något utan allt kom ut igen från båda vägarna. Efter en stund blev de i alla fall motvilligt inlagda. Hon blev väl mottagen men sedan.......Ingen som tittade in för att kolla hur det var_   Ingen som erbjöd frukost_ Ingen vätskeersättning_ Ingen mat till dottern fast hon inte kunde lämna lillan för att gå och äta (pappan låg hemma i kräksjuka, mormor ,farmor och farfar bortresta)osv...... Lillan kräktes ner hela dotterns tröja, personalen hjälpte till att torka upp men dottern fick inget att ta på sig för "det var bara för de som var inlagda" . Hon ringde gråtandes till mig och då satt hon i bara BH! De hade ju absolut inget med sig eftersom de åkte in akut.

Får det gå till så här???????????????????????????????????

Dottern har fått jobb och flyttat till Örebro . Hon bor med sin gravida syster och hennes sambo. Nu sitter hon och åker buss 4 timmar varje dag! Du gör det bra gumman!Hon är emellertid på väg till Göteborg så vi får väl se hur det går.......

Tillökning ska det i alla fall bli i april, då lilla barnbarnet är beräknat att titta ut! De stolta blivande föräldrarna har i helgen varit på tittutkliniken i stockholm för att se att bebben mår bra och det gjorde han! Det var en stor krabat:)Har fått sett ett kort redan på den lilla!

Jag har varit på min årliga resa till Who valley! Oj Oj OJ OJ OJ vad kul!
Törs inte lägga ut så mycket kort eftersom jag inte frågat de berörda om jag får  så det blir några snälla kort ;)
Det här året blev det drag både fredag och lördag men det tar på krafterna på tanterna så nästa år får vi nog lägga till en vilodag i mitten ;) Men en sak är säker..... Vi har dragningskraften kvar vi tjejer:)speciellt de yngre grabbsen verkar gilla oss!En tyckte jag var värsta dansläraren och en av oss svarade att det gått jättebra på brädan under dagen (BRÄDA?SKIDOR?) Kan man åka sånt också ?;)Det "hann" vi aldrig med!
Vi gör ett ryck och tar en liten promenad!
Canadas os vantar          stugan                           fyra vackra flickor         I love fjällvärden

Lumumba                        Pianobarstösera             Tony


Jag hann bara komma hem, tvätta ,packa och sedan sätta mig på tåget ner till Örebro! % Mysiga dagar med mina döttrar! Dotterns sambo var bortrest så det var bara vi tjejer!
Bebisprat, oro för lillan som låg på sjukhus, godisätande, tandläkarbesök , bakning, matlagning och melodifestival.
Dotterns sambos mamma kom på besök, vi hade aldrig träffats så det var jättetrevligt! :)
Här kommer lite bilder!

Middag                           mums                      natti natti                        melodifestival

bak av Segkakor           filbröd                     buzz och semmelätning

RSS 2.0