spa

Ja då är det söndag då!
I fredags var det en toppendag! Gun och jag träffades i foajén på södra berget kl 10. Vi toog hissen upp till spa maskrosen. Där möttes vi av beskedet att poolerna inte hade något vatten. Det hade bliivit ett tekniskt fel under natten så bassängerna hade tömts. Vi bytte om och tog på oss de då torra badrockarna och gick in och tog oss lite juice och frukt och satte oss och beundrade utsikten och tog ett parti chinachack (hur det nu stavas). Sedan följde ångbastu och japansk tvagning,bubbelpool och kallpool och bubbelpool igen (nu funkade poolerna igen). Vatten suger ju så nu var vi hungriga och vi tog på badrockarna som inte längre var torra utan dyblöta och kalla. Vi intog en superb buffe i skybar, gravad lax, rostbiff, kokt lax , en massa röror, risotto, västerbottenspaj, blåbärspaj, chokladpudding, fruktcoctail m.m.
Vi badade i utebassängen ett långt tag. Vi hade flytkorvar så vi flöt som korkar och bara blundade eller tittade upp på stjärnhimlen. Underbart!  Vi badade lite vanlig bastu och sedan var det dags för våra behandlingar!

Vi gick in i var sitt rum där vi blev mycket bra omhändertagna! Kroppspeeling - dusch - ryggmassage - helkroppsinpackning med varm lera, blev inplastade och omvirade i varma täcken och låg som en tuff brud i lyxförpackning eller som en förpuppad fjäril medan jag fick en härlig ansiktsbehandling. Sedan fick jag ligga så en bra stund med dämpad belysning (gissa vem som somnade?) . Duschning och hårtvätt och sedan fick jag TORRA handdukar att ha på mig medans jag fick gå ut och sätta mig och dricka lite the och äta lite frukt. Gun var klar samtidigt så vi väntade tillsammans på kurbadet!

En tjej kom och hämtade oss och vi fick gå in i ett halvrunt rum med två bubbelbadkar, tända ljus och rena handdukar. Vi la oss i var sitt bad och vi fick lite olja i vattnet och sedan låste vi dörren och låg och njöt. Frukt och juice var serverat men efter en 30 min började vi fundra på om det stängde av sig själv eller? klart det gör tänkte vi och låg kvar, efter 45 min kollade vi om det fanns någon telefon så man kunde ringa och fråga men inte. Efter 50 min knackade det på dörren och en tjej kom in och sa att man bara hade bokat i 20 min!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det visste ju inte vi och inte hade någon visat hur man stängde av heller! Pinsamt! Men vi fick valuta för pengarna i alla fall hi hi.
Sedan var det hydrojeten kvar! En vattensäng med vattenstrålar som sköt upp under madrassen och masserade kroppen, från vaderna och upp till nacken och tillbaka igen, upp och ner, upp och ner. jätteskönt!!!!!! 20 min var.

efteråt smörjde vi in hela kroppen med body lotion och sean drog vi hemåt . Jag åkte till Gun eftersom vi skulle åka på begravning på lördag morgon. Kvällen avslutades med 2 irich coffe och sedan somnade jag gott på två röda sekunder!

Tänk att man kan bli så trött av att inte göra någonting!


Lucia

Sitter just nu och lyssnar på  Lucia på tv 2. Nä, jag tror att jag drar i väg på skolan och ser våra 4-5 lussa i stället. Jag börjar 10.30 men lucian börjar 8.30 så............... äh det är roligt att se också ,har ju gjort det de senaste 29 åren så varför inte i år. Känslan när man sett alla vackra barn sitter ju i hela dagen sedan, så nu drar jag!
Hej hej och glad Lucia!

Ordspråk

Upp med hakan, det värsta har inte hänt än.
                                            Philander Johnson

Kärlek och romantik

Hjärtat förblir alltid ungt och kan förblöda!

                                                         Victor Hugo

Grattis Madde!


GRATTIS GRATTIS på födelsedagen gumman!
Ett album med bilder från USA var en present!

Madde


Moster Gun var en av gratulanterna! Diesel var också med under bordet, väntandes på en tappad räka!

moster

Jessica blev väldigt varm om halsen och på fredag är det fötternas tur!

Jessica

Skalman blurpade också grattis till tjejerna!
Skalman


Själv mår jag fortfarande pyton! På nätterna sitter jag och sover i soffan med huvudet lutat mot databordet. Jag hostar oavbrutet när jag ligger ner. Var på föreläsning i dag och fick gå ut därifrån pga hostan! Men har köpt nåt dundermedel i dag så vi får se om det kan hjälpa. Sonja ligger i dag och är jättedålig så hon ska också få en dos!

!4 dagar kvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag gå och dricka något varmt!

Förkylt

Ja så var man tillbaka från doktorn då! Nyopererad och grann. jag hade en hel kasse med medikamenter med mig från apoteket så nu har jag börjat kurera mig. Hoppas kunna jobba i morgon!

Nu ska jag ta och äta lite grillad kyckling för nu blir det hårdkörning med Gi eftersom jag syndade och åt både smörgåstårta och tårta i går på mina underbara döttrars kalas. Hoppas presenterna var bra! Hörde att det blivit julbord med pappa Kenneth, men hörni , ni glömde mig! Nej nej, det är ni värda mina flickor!

Nu har jag börjat städa min garderob och det är inte lätt. Har börjat plocka fram sånt som ska tvättas och packas inför resan. Skulle behöva hjälp med att slänga gamla kläder, jag sparar ju allt för det kan vara bra att ha!

min test

Jaha apropå tester, här kommer min! Få se vad ni kan om er kära mamma ,syster , sambo eller kompis!

1. Vart är jag född?

2. Vad hette platsen jag växte upp på under mina första sex år?

3. Vad hette min farmor?

4. Hur många gånger har jag flyttat?

5. Hur många gånger har jag flyttat åt andra?

6. Vad lyssnar jag helst på för musik?

7. Vad heter min favoritartist?

8. Vad kallades vår stuga i Moningssand för?

9. Vilken är min älsklingsfärg?

10. Vilken av mina förlossningar var "värst"?

11. Vilka är mina favoritsysselsättningar?

12. Vad hatar jag mest?

13. Vilken är min mest utmärkande sida?

14. Vilken är min favoritplats på vintern?

15. Vilken är min favoritplats på sommaren?

Klurigt va?

Syyyynd

Man kan ju inte vara på topp jämt, varken Timrå eller jag! 8-1 i baken, ja ja det kan ju bara bli bättre! eller?
Själv har jag åkt på en dunderförkylning igen! Mår inte alls bra, sov till tio! Nu ska jag börja med adventsstöket! Gruvar mig lite eftersom det känns tungt men man får väl ta en lite nap som Madde säger!
Kram på er!

RSS 2.0