mysigt

Hade en härlig filmkväll med Sonja och Johan i går! Kul att få rå om de sina ibland! I kväll blir det tydligen bara jag och Stefan men det är ju också lika mysigt. Gud vad skönt det är att åka iväg och bada på sjukgymnastiken. 32 grader i vattnet och så gympa jättehårt och inte ens känna av det (förrän efteråt förstås). Man blir inte ens svettig och andfådd. Kanon! Vatten är underbart!

  
                                                              vatten

Ännu en förlust !

 #"¤¤¤%&=(?(/(/&/%%&¤%/&¤##))=#&¤     
: (

Förlust

Det blev förlust igen, dock inte lika stor som förra gången och det är klart den här matchen var vår kanonback Stefan med! Han var kanonbra!
 


sant?

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre!

åh vad härligt........

Det blev fika på altan i solen i stället.Vilket underbart väder det blev! På kaffet följde en kall bishops finger. Den smakade kanon i solen. Sedan hemmagjord pizza med salami och skinka och ett glas rödtjut.

Kvällen har vi däremot tillbringat i husvagnen tillsammans med Kent och Eva och ett gäng härliga räkor. Behöver jag säga mer?

NU ska vi ta och krypa till kojs för det är fotbollsmatch i morr´n!
Natti natti

man ska ha husvagnJa nog är jag seg på att uppdatera altid!
Men det finns ju så mycket kul att göra mer än att sitta vi datorn. Ni vet kanske att jag tillbringar nästan all tid i min trädgård nu för tiden? PÅ självaste kristi himmelsfärdsdagen hade jag hjälp av nästan hela min familj. Kent klippte gräsmattan, Madelene klippte bort de torra grenarna från ginsten, Johan räfsade och drog gam´gräs från bärbuskarna, Sonja städade min bil och mamma och jag rensade i min storrabatt. Sedan blev det matlagning för min del med ett litet avbrott för att hjälpa Kent att sätta fast en fjäder som gått sönder på gräsklipparen. Kanongott käk med oxfilé till Stefan, lövbiff till Kent och tjocka rostbiffsskivor till övriga familjen, allt stekt i stekpanna inne. Potatisgtatäng och stekt potatis, tomater och mozzarellaost med salt peppar och olja, kantarellsås och bearnaisesås, tzatziki och ett glas rött. Mums!

Går och bassängtränar på sjukhuset nu 2 dagar i veckan. MEN...... Ska man inte bli bättre av det? Blev så sjukt dålig i min höft igår så jag behövde Kent på ena sidan och Sonja på den andra för att kunna ta mig från husvagnen och in, sedan hämtade Sonja kryckorna och med deras hjälp genomled jag gårkvällen. I dag könns det bättre så jag åtminstone haltandes kan ta mig fram. Konstigt!

Just nu bakar Stefan och en kompis en drömtårta. Vi ska ta med oss fika och gå och sätta oss i husvagnen och mysa en stund. Härliga husvagn!

man ska ha husvagn

Nej det behövs tydligen hjälp i köket : )
Ses!

kladdkaka med vit choklad

kladdkaka med vit choklad

mina pallkragar

mina pallkragar

mina rosor när jag fick dem

mina rosor n?r jag fick dem

efter nio dagar

efter nio dagar

kladdkaka med vit choklad

den var kanongod! den ljusa kakan med granatäpple på! den andra har jag ine gjort än!

gott

Har bakat en ny kaka med vit choklad i! Ska vara creme fraiche och florsocker i geggan  ovanpå och granatäpple som dekoration,undrar hur den smakar? ska bjuda min kollegor på den i e.m.
Jag har en nyinstallerad diskmaskin i köket. Kul!
Är det pensionsvarning när man tycker en sån sak är "kul"?
Nu ska jag ta mej en liten promenad och sen iväg till jobbet! Ska på teater i kväll, återkommer när jag vet om den var : ) eller  : ( .
Hej hej

en ny härlig dag!

Strålande sol och humöret på topp! Idag blir det jobb med en massa härliga barn igen. Tänk att kunna längta till jobbet................Avis eller?
Eftermiddagen bjuder på sjukhusbesök och efter det ska Stefan klippa sig. Han har vårshow på torsdag kväll så då måste han ju vara snygg. Ska bli kul att se alla uppträdanden!
I går kväll var jag ute till 21.30, vilket härligt väder! Jag målade mina pallkragar i rött, fick dem av min familj och där ska det växa både pärer och grönsaker och blommor. Det blir lättsammare med såna eftersom jag inte behöver  leja Kent till att fräsa något trädgårdsland.Vad vore livvet utan rosor?


Mina rosor sista april när jag fick dem en dag för tidigt!                              Mina rosor 9 dagar senare!
Blommor givna av kärlek står länge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Du min okände kusin som skrev till mig.....du får nog avslöja dig men jag kan ju kanske gissa på ett namn på fyra bokstäver?
Vad nyfiken jag blev :)
Nu är dags för jobb !
Ha en härlig dag ni också för det tänker jag ha!

mmmmmmmmmm!!!!!!


Kunde inte låta bli!


grease!

En massa härliga sexpack!
Vilken kanonkväll! En massa görsnygga härliga grabbar och jätteduktiga tjejer som spelade musical så taket lyfte!Danny och sandy
Kommer att ta några dagar innan man landar igen känns det som! Tack för en trevlig kväll mina härliga döttrar ; )
 
Nu ska jag gå och koja efter en härlig dag med konfirmation eftersom våra kompisars grabb konfirmerades i dag. Det blev kaffe och jättegod smörgåstårta. Sedan hem till TRÄDGÅRDEN! Jag har blandat jord och gödsel, planterat rosor, grävt och gjort en ny rabatt, krattat jordgubblandet och så kom svärmor och svärfar på besök.
natti natti

födelsedag!

Tack alla för att ni kommit i håg mig på den stora dagen! Har blivit så grattad så undrar hur det blir nästa år när jag fyller ett halvt århundrade! Nu ska jag kolla på film och titta på alla vackra blommor jag fått!

RSS 2.0