Otäckt!

Skulle aldrig ha hämtat mamsen!
Jag satte på kaffe och sedan  gick vi  ut och gick en liten härlig promenad medans kaffet bryggde klart. Efter en stund blev mamma lite "konstig", hon gick jättefort och framåtlutad jag fick riktigt hålla i henne hårt under armen för att bromsa. Hon hade dålig balans och vänster fot ville gärna släpa lite.
Vi vände och gick hemåt och när vi kom in på vår gräsmatta såg hon pojkarna som hoppade på studsmattan. Hon ville inte att jag skulle hålla i henne längre utan hon gick mot grabbarna men gick fortare och fortare tills hon nästan sprang starkt framåtlutad, jag var ju ganska tätt efter så jag började springa för att få tag i henne men hann inte fram innan hon ramlade och slog huvudet i verandatrappsteget. Vilken smäll! Hon fick en bula stor som en tennisboll på direkten (i tinningen)! Jag ringde vårdcentralen men den var ju så klart stängd torsdag, fredag så jag ringde till det boende som hon har och som tur var fanns sköterskan kvar så det var bara att packa in henne i bilen igen och åka tillbaka. De skulle titta till henne i natt så hon inte fått hjärnskakning , men antagligen så fick hon en "tia". Det såg så otäckt ut!
Hoppas det går bra!
Ok det blir rostbiff och potatissallad i kväll för nu har jag ingen lust med något större matlagningsäventyr!
Hörs i morgon!

Fredax!



åh vilken härlig fredag!
Solen skiner och jag har suttit uppkrupen i fåtöljen med en kopp faffe och en nybakad thekaka med skagenost:)
Nu är det dax för golvtorkning, det skulle ju jag göra i går kväll när jag kom hem från jobbet (dammsugningen fixade jag ju på fm) men gubben ringde och sa att han hade biljetter till hockeyn och det var ju mycket roligare förstås! Så det blev en (vild) resa till Timrå och jag hann precis in till min plats innan nationalsången skulle sjungas (jag hann tom få med mig två av mina döttrar i farten). En bra match men ack så ringrostiga laget är än. Ska jag säga som inte kan titta på ett par skridskor utan att ramla! Om mina döttrar tittade mest på matchen eller på alla vackra hockeyrumpor vet jag inte för de hade nämligen platserna alldeles bakom spelarna medans vi satt mittemot.



Nej nu väntar  moppen och sedan bara måste jag ut i det vackra vädret. kanske hämta mamsen och ta en härlig höstpromenad?
Njut av allt det vackra!
kram

g3698g7&%%¤36bwe4ZZXXQQq

I dag är jag och datorn ovänner så det blir inget långt inlägg! Ska försöka kopiera en skiva till en annan som jag gjort många gånger förr men DET GÅR INTE! Den där j-----ä luckan åker ut och in hela tiden och den säger bara att jag ska sätta i en skiva fast jag redan gjort det GRRRRRRRR. Blir tokig! Återkommer en dag när jag är lite gladare:)

görtrött!

Herre jå, igår var jag så trött så jag nästan onte kunde hålla ögonen öpnna! Dt började redan när jag åkte på träningen , funderade ett tag på om man kunde åka in på vägrenen och sova en stund men insåg att det nog inte skull se så bra ut. Nåja , jag jlrade mig i alla fall men efter idol så stökade jag mig i säng och jag hade snarkat hela natten sa min lilla gubbe (måste ha varit lyhört från grannen (100  m) eller nåt för jag SNARKAR INTE!).
I dag är jag mycket piggare och vi har varit på utflykt på norra berget hela dagen med barnen. Vilket kanonväder vi fick!
Nej nu ska jag dra ivög och hämta tre innebandygrabbar som ska på träning!
Ha en bra kväll alla därute!

härliga söndag?

Ja idag är det faktiskt en sån! Idag går den sista fotbollsmatchen av stapeln,samling om en timme! Sonen är tokladdad och jag med! Hoppas på vinst för då har de gått obesegrade genom serien. I går gjorde jag ett tokryck och putsade vardagsrumsfönstren och så fick jag hjälp av sonen att flytta växter från rabatten som jag ska ta bort. jag ska sätta buskar där i stället så blir det mindre rensning. Ringen som blev när vi monterade ner poolen den planterar vi i. Det blir säkert kanonfint till sommaren.
Oj då! Det blev ett långt uppehåll för nu är klockan 18.15 och matchen gick åt skogen men serien vann de i alla fall! KUL! Min "lilla" parvel blev träffad rakt i nyllet av en hård boll men han gned sig bara lite på näsan några gånger och fortsatte att spela. Han är hård grabben , han "råkade" dra ner en motspelare i dag igen så det blev frispark, . Jamen sa han: jag kom ju bara och sprang och skulle ta bollen och plötsligt var han bara där och då small det. Det finns absulut inget ont i pojken, han är världens snällaste och omtänksammaste, men han är hård att springa på i fotboll.
Det blev latmansmat den här söndagen också (haha). Idag blev det en kebabrulle, tänk att mat är så gott!

I går var jag på innebandymatch, det var a-laget som mötte gävle och det blev också förlust. Jädrans så nesligt men det var ju bara första matchen för säsongen så det hinner väl rätta till sig hoppas jag. Sonen skulle vara sargvakt så jag lastade bilen full med grabbar och åkte in och såg matchen. Har nog pratat lite för mycket och grejat och ordnat för nu blir jag tydligen lagledare för sonens innebandylag också.Men det är bara kul tror jag!
Nu ska vi gå och städa åt fiskarna så det får lite fint också!
125245-89
Skulle jag vilja säga till många så ta åt dig du som känner att det är riktat mot dig! ;)

ikeadax

Tänk jag som aldrig åker på ikea ska åka i morgon. En massa grejer som ska inhandlas till vårt nya personalrum på jobbet, ringde dotra för att få lite sällskap och hon ställde gärna upp för hon var ledig. Min andra jobbade oturligt nog annars hade vi kunnat åka på tre.
Tar väl en sväng på Willys också när jag ändå är på språng. Maten räcker än men en del tillbehör behöver inhandlas.
Kom nyss hem från träningen och måste hugga ta i dammsugaren nu inte för att jag tror att den rymmer men ändå!.
Förresten:

Bönhörelse

 

En man är ute och promenerar på en strand i Kalifornien och funderar över livet när han helt plötsligt utbrister:
- "Herre, uppfyll en önskan åt mig!"
Plötsligt fylls himlen av mörka moln över hans huvud och han hör Gud säga med mörk röst:
- "Eftersom du har försökt att vara mig trogen på - alla sätt, ska jag uppfylla en av dina önskningar."
Mannen säger:
- "Herre, bygg mig en bro till Hawaii så jag kan åka dit när jag vill."
Gud svarade:
- "Din önskan är mycket materialistisk. Tänk dig hur mycket tänkande och arbete det krävs för att den ska gå att bygga. Tänk bara på pelarna som ska gå ända till botten på oceanen! Tänk dig hur mycket betong och stål det skulle gå åt! Jag kan göra det, men det är väldigt svårt för mig att uppfylla dina önskningar om så världsliga ting. Ta dig lite mer tid och tänk ut en annan önskan. En önskan som du tycker skulle ära och glorifiera mig.
Mannen tänkte en lång stund och till slut sade han:
- "Herre, jag har varit gift och skilt mig fyra gånger. Alla mina fruar har sagt att jag är okänslig och inte bryr mig om dem. Jag önskar att jag kunde förstå mig på kvinnor. Jag önskar att jag kunde förstå hur de känner inombords. Jag vill veta hur de tänker när de vägrar prata med mig, varför de gråter och vad de menar när de säger: "ingenting".
Jag vill veta hur man gör en kvinna verkligt lycklig.
Efter ett par minuter sade Gud:
- "Vill du ha två eller fyra filer på den där bron."

ses i morrn

Vi tycker det verkar jättebra!



Sa en förälder på föräldramötet jag nyss kom hem från! Det är väl kul, vi har lika härliga föräldrar som barn, positiva glada och kommer med ideèr. Jätteroligt!
Det är alltid lite nervöst innan man ska ha föräldramöte men allt gick som en dans. Vi gick igenom målen som alla ska nå upp till i femman (man ska börja i tid våra är ju bara 6-7 år) nationella proven vad de innehåller och sedan hade vi gruppdiskussioner om olika levnadsstilar och om hur det påverkar chanserna att nå upp till målen. Det var mycket bra samtal i alla grupper.
Det var bara synd att jag hade så ont i slutet på kvällen så jag nästan inte stod ut! Jag måste nog ringa min lilla naprapat igen för tabletterna hjälper ju inte ett dugg. Fast man ska ju inte klaga, var in och kikade på en annan blogg och den tjejen har det bra mycket värra än jag. Det är konstigt att man inte ska få hjälp när man är så sjuk, jag har haft tur jag som träffat läkare med empati och som är förstående.
I morgon är jag ledig men måste på ett möte på em om min arbetstid. Varför kan inte jag få lägga min energi på mitt jobb i stället för på en massa tjafs?
Annars kommer dagen att gå åt till städning vi får väl se hur det känns i morgon. Då kanske städtanten i mig inte har lust att dyka upp ;)
Natti natti
Vi tycker det verkar jättebra!

Ont och lycklig

125245-87

I dag känns det verkligen att man finns till, jag har så ont i axeln och nacken så jag inte kan sitta still men när jag är i klassrummet med de små då glömmer jag sånt!
I dag satt vi och räknade ljud till bilder t.ex en bild på en MUS =3 ljud. De får även skriva orden under bilden och med hjälp av bilder på väggen med olika saker  apa = A a   banan = B b  citron = C c kunde de lista ut hur man stavade de olika orden. Alla var jätteduktiga som vanligt och i slutet på lektionen tittar en liten 6 åring upp på mig och frågar "kan man skriva häst också?"  Jajamen säger jag och så stavar vi till häst tillsammans och hon skriver HÄST snyggt och prydligt. Hon har aldrig skrivit förut! Visst är det härligt? Man brukar ju säga att det lyser som stjärnor i ögonen men här fullkomligt är det kaskader av stjärnor. Hoppas det får hålla i sig genom åren och att glöden inte slocknar!

Yes!


Vi vann! 4-0 vad säger ni om det! Inte frös jag heller, det var långkalsonger,raggsockor,polotröja,dunjacka,handskar och fleecepläden. Nu ska jag krypa ner i sköna sängen för att vakna upp till en dag med mina härliga ungar på skolan :)




125245-86

natt/nakenfotboll

Nu är jag nytränad,kunde inte hålla mig ändå! Tänkte gå på Giffarna efter träningen men gubben ringde och sa att matchen var försenad, det var nåt med flyget så nu tar vi en kopp kaffe och drar på vinterpaltorna och åker på lite nattfotboll i stället, Får nog ta med en pläd också för säkerhets skull.
Hörs i morrn!



velig

Vet inte hur jag ska göra med träningen i dag. Jag har haft så kravla ont i höger nacke (tänkte jag skriva och skrev det också;) jag menar höger sida på nacken och i axeln i helgen. Har klarat mig hela dagen men nu börjar det igen. Jag domnar ända ut i handen. Det känns jätte hemskt! Vet inte om jag blir bättre eller sämre av träningen. Det är cirkelträning idag, men det är ju så kul!



Oj vad det blåser!
Nu måste jag göra en skinksallad till middag!

mums igen

Det blev en banankaka med chokladbitar i! Inte dumt alls!
Och nu blev det köppizza!
Snacka om lat dag!
Härligt!
Kram

sköna söndag

I dag blir det en latardag! Sov till 10 och låg och läste tidningen en stund , gubben ropade att det var frukost och det blev ägg ,fil och rostat bröd. När det var dax för kaffe fick vi främmande av en kompis ,han skrattade gott när han såg mig i morgonrock i godan ro vid "frukostbordet" kl 12.
det enda vettiga jag ska göra är det här!


sköna söndag

Nu ska jag se reprisen av idol som jag missade och sedan skit i kalorierna , en kaka skulle smaka gott! 

aldrig e man nöjd

har fyra avkommor :

En som bor hemma jämt och är världens underbaraste grabb (trots pubertetssvängningarna) alltid glad hjälpsam och gosig!

En som är hemma ibland , har sitt rum som hon och pojkvännen sover i emellanåt. Endera är hon på språng och kommer hem för att packa 3 kassar kläder  eller städar och tvättar (mest hennes rum och hennes kläder) men i rättvisans namn så händer det att jag blir mycket glatt överraskad när jag kommer hem också. Eller så sover hon till 2 och äter frukost vid 3? Hon är förken slösa i egen hög person men hon är underbar och har mycket empati!

En som bara jobbar och jobbar och aldrig har några pengar! undrar hur det går till? Men hon är alltid hjälpsam och kommer och hälsar på lilla mamsen ibland (om än för att få några matlådor) Nästan alltid kärleksfunderingar eller flyttfunderingar. Hon är helt underbar!

En som jag inte ser eller hör något av så mycket men hon jobbar och sliter och det tar ju mycket tid förstås. Träning (springtränar och tränar på gym,jätteduktigt!) och middagar med kompisar därtill så finns det kanske inte så mycket tid över till annat.Vill se mer av dig sötnos!

Aldrig är man nöjd, funderar ibland över hur det blir när man blir gammal! Har ju själv en mamma som sitter på ett boende, inte är det så upplyftande precis. Kommer någon att hälsa på, kommer man att få komma ifrån det vardagliga lunket med matningar ,utbrott, gallemattias och så vidare! Jag hämtar själv hem mamma så fort jag kan,så hon får leva "vanligt" en stund. Jag ser att hon blir glömd fort , det är bara jag och syrran som hälsar på henne. Syskon och bekanta försvinner i tidens rum och har inte "tid".

Nej usch så djup jag blev! Nu ska jag sjunka ner i soffan med sonen och ta ett glas cider och bara NJUTA!
kram på er alla och glöm inte deal or not deal i kväll!

de tre musketörerna


Än var det inte slut! Nu blev det en tur till hantverkshuset i järvsö där det blev underhållning och även inköp av det kanongoda tunna knäckebrödet (ser ut som tunnbröd). Mitt i under underhållningen av vår guide Gösta ringde min mobil, jag svarade och Gösta som stod och pratade i mokrofonen ca 1m från mig kom fram och hälsade till den som ringde (min Sonja) jag räckte mobilen till honom så han pratade i både micken och telefonen samtidigt(stort skratt från alla) sedan gick jag ut och pratade klart. När jag stod där ute kom han som jobbad i cafeterian också ut pratandes i sin telefon, vi stod bredvid varandra och till slut undrade han om vi skulle byta telefon kanske, det kunde bli kul (ha,ha).
Överraskningen var Arne (rosen)Kvick som hade kommit dit bara för att sjunga för oss. Jag gick och pratade lite med grabbarna när de satt runt ett bord Micke (busschauffören),Gösta (från hantverkshuset) och Arne. De var jättetrevliga och Arne berättade en sann historia om honom och Snoddas för mig.
Jag filmade när Arne sjöng för oss och då kom han fram och la armen runt mig och kinden intill och jag fick sjunga med honom i mikrofonen och då filmade jag hela tiden mitt emot mig på svärfar, Jag kom ju på efteråt att jag bar hade kunnat vänt på kameran så hade jag ju filmat oss i stället,men men.




125245-82

Sedan drog vi hemåt och nu var alla glada och nöjda. Jag var trött men alla äldre runt omkring pratade och skrattade och verkade inte ett dugg trötta.

Nu måste jag ta och städa och framförallt DAMMA (gud vad dammigt allt är)  !
Sedan en sväng till mamsen och sedan måste jag ut i vebon och trava ved!
Kram på er alla och hoppas ni får en härligt häftig dag! 

ops, fel bild


till förra texten , den här skulle det vara!

125245-81

visst är det vackert i järvsö!

125245-80

inuti båten

125245-79

Påstigning ombord

Sedan blev det en underbar båttur på vackra Ljusnan , jag satt ute på däck med några pratglada underbara människor medan övriga tog plats inuti båten. Kaffe med morotskaka smakade underbart och vi njöt och skrattade och surrade.


125245-78

08 info

Information om ullsängkläder (men han hade glömt att kamma håret bak) medvetet eller?

125245-77


Vid 10 tiden var vi i Järvsö där det blev fika och visning av claudberrys ullprodukter. Jag har varit sugen att köpa dem i många år och inte blev jag mindre sugen nu. Det var mycket underhållande måste jag säga med många roliga kommentarer och inlägg från en del resenärer. Vi skrattade ibland så vi nästan kiknade ( de har humor måste jag säga). Det är helt annan stämning när det är äldre med det blir aldrig så där tyst och pinsamt som det ofta kan bli , när ingen törs säga något.
En titt i hemslöjden hann vi med också. Åh vad mycket fint!

se upp för dårarna ,dårarna stängs


Resa till Järvsö!
07.00 Påstigning på bussen , jag ,gubben och hans mamma och pappa.
Vi åkte och hämtade upp fler efter vägen och till slut var det full buss. Medelåldern var väl ca 75 så gubben och jag fick känna oss som rena ungdomarna eftersom vi har en hel del decennier kvar innan vi når den aktningsvärda åldern. Busschauffören var en glad, mycket passande för sitt yrke, trevlig ung man. Han pratade på och berättade lite om resan och drog en hel del historier.


125245-76

berg och dalbana i åldrar och jag och arne rosen kvick

Ja tänk att det känns som om jag åker det ibland:) Från jobbet med mina små 5-6 åringar till min 77 åriga dementa mamma. Hem till  min 13 åring i sin "värsta"? pubertet. Hem kommer min 18 åring med pojkvän och nytaget körkort, visit hos gubbens mormor (91 bast), hem för telefon,sms,msn support till mina underbara vuxna döttrar (skulle vilja se mer av dem) och i går en dagsresa med svärföräldrarna 78/70 år. Puh ,men det är ju bara så kul med människor! Som igår........

tunn,silkig och helt underbar!

Gud vilken snygg kjol jag har köpt! Den är helt enkelt underbar,tunn,silkig och och en del glitter och diamanter! Den sitter perfekt, ladies night ,here i come!!!!!!!!!!!!!!

SATINKJOL

Den är ännu snyggare i verkligheten vill jag lova!
Kram

vilken kappa!

Den satt som ett smäck! Fast jag köpte en svart! Lite lång i ärmarna bara men det går att fixa. Den var jätteskön genom att den går att knäppa ända upp i halsen! Behöver nu bara en snygg halsduk till. Köpte även en läcker kjol och en liten svart kofta, en röd kofta och svarta splitsade gardiner(frans). Nu ska jag dricka upp kaffet och sedfan blir det jobbet igen för sista gången den här veckan!
I morgon blir det en båttur på Ljusnan med god middag och fint? väder. Vi åker redan kl 7 .Återkommer och berättar hur det var!
Hoppas ni också får en härlig och rolig dag, det brukar ju jag ha på jobbet!
kram


KAPPA

Det är ju vår replik!

Vi sitter och äter på skolan. Ettorna är på teater så jag äter med enbart f-barnen. Två småtjejer började med att säga åhhhhhhh så fort jag sa något, typ nu kan ni hämta sallad,åhh sa tjejerna osv (bara på kul alltså). Sedan sa jag att idag hjälps vi alla åt med att torka bordet (annars har vi torkvärdar). Åhhhhhhh sa tjejerna. En annan lite tjej ville också vara med så hon sa också åhhhhhhh. Men.... sa en av de två, det där är ju våran replik!
Det är svårt att hålla sig för skratt ibland!
I dag har fotografen varit på skolan och alla barn var så uppsnofsade och fina. Det blev jättefina kort!

Vi vann! 2-0 blev resultat!!!!!!!!

Nu är jag hungrig! det ska bli biffstek med lök och potatisgratäng! 
vi ses!


dax igen!

dax igen!
 Dax igen för lite fotboll!! Undrar om man ska ge sig på lite golfbollskastning igen? Har ju vunnit 2 gånger  efter varann så det är väl inte så troligt att man kan lyckas igen . Är ju egentligen så fruktansvärt dålig på att kasta boll, det har bara varit ren och skär tur. I går gick det ju halvt vägen för sverige i alla fall och timrå vann ju med 3-2 mot sundsvall i sca cupen. Härligt! Nu börjar snart det härligt roliga spännande med timråmatcherna. 
Nu gäller det för grabbarna i dag! Håll tummarna för dem! Det gör jag fast på plats.
Måste nog klä mig ordentligt ,börjar bli ordentligt förkyld, antagligen så har väl min kära son smittat mig och det blev väl inte bättre av rotblötan i går!
Vi hörs efter matchen!

brr sa kasper när han såg en naken häst!

Ja det kan man säga efter den här dagen! Idag var stora poolborttagardagen! vi har tappat ur den i omgångar under hela veckan, men nu var vattnet under sista ventilen! Hur i h.vete kan man sätta den sista ventilen 2 dm ovanför botten i poolen? 2 dm vatten i en pool som innehåller 12,5 kubik vatten, det är många hinkar vatten det. Så det var till att ösa ,ösa ösa ösa och ösa, Till slut var det så pass lite vatten kvar så vi kunde lyfta bassängen lite så vi fick av några ben och kunde fälle ner lite av sidan och där hamnade ju jag för att trycka ner kanten. Stående mitt i en  flod av strömmande kallt vatten ca en meter bred i ca 2 timmar.  Efter att det blivit ganska tomt skulle hela bassängen skuras väggar och botten och när allt detta var klart.........
så kom vi på att vi kunde dra poolen över studsmattan så kunde regnet få strila över poolen ett tag Ptesseningarna hamnade över gungställningen och precis då fick vi lite främmande. Stefan och jag gick in och bytte till torra käder och sedan blev det en bella cecilia och ett glas rött. Mums!
Nu är jag varm och torr och jag sitter och kollar på Sverige - Danmark i fotbolll med ett glas cider!
See you tomorrow!

när var du här sist?

frågade min frissa. alltså ganska långhårig. min lilla frissa skulle byta till en annan salong så det är bara att ta familjen och  flytta efter! hon är ju så duktig lilla gumman! nä nu väntar cidern och richard gere! mmmmmmmm
:)

vilken röra!

125245-74
det blev i matlistan, så blir det när man stegar i ställer för att använda tabben, mne ni får väl gissa(hi hi)

springtime

Ja nog springer tiden i väg alltid! Så var det dags att fylla på frysen igen då! Ja allt var inte slut men framförhållning är bra:) oj oj oj det gick på 2100 kr men då har jag mat i 40 dagar + att det blir ju rester kvar ibland också!! Jag har delat och skurit en massa saker för att frysa in. Lite av maten : 3 kg köttfärs, ungnötslever, 2 korvringar, 4,5 kg skinka på rulle, 3 kg benfria kotletter, 1,5 kg fryst fisk, blodpudding, kycklinglår, 1 fryst kyckling, en massa grönsaker, en massa diverse matvaror. nu är dt bara att ta den maträtt som passar bäst för sinnesstäming och tid.
Matlistan? den kommer här:

lövbiff m pommes frites               avocadosoppa och mannagrynspudding                 pastasallad

brocolligratäng med skinka        köttbullar i tomatsås                                                      chili con carne
matjesill/potatis                            kyckling i grädde                                                             pangusfilé med äggsås
pangusfilé(stekt) med kall sås  kycklinglår med potatissallad                                      pizza
makaroner/korv                             korvstroganoff / ris                                                         parisare
korv i form med tomat o ost        skinkpaj med svamp o mosarellaost                       skinksås o makaroner
skinklåda                                        skinksallad                                                                    köttgryta (höst)
kotletter m stekt ägg                     sötsur köttgryta                                                              leverstuvning
spagetti med baconröra              äggnudlar med gorgonzolasås                                  varmkorv o mos
rostas med pot.gratäng               biffstek med lök                                                              bakad pot  skagen 
blodpudding                                   våfflor m skinka/ost                                                       rotmos o fläsklägg
isterband stuvad potatis               skinkpaj /mosarellaost                                               isterbandslåda spagetti/köttfärssås                      spenatsoppa m ägg / pannkaka                                korv/morotsstuvning     
fiskbullar      

I dag var det stavgång på träningen och det gick som en dans! Härligt nyduschad for jag och handlade och baxade in8 kassar mat i bilen och tog sedan en sväng på bolaget också! Lika bra att göra allt på en gång.
I morgon är ju jag ledig men gubben "måste" ha skjuts till jobbet (är på krogen just nu) så då passar jag på att klippa mig  kl 09,00 i stället sedan ska jag åka  och agera sällskapsdam en stund   tror jag både till Kents mormor som är 91 år och till mamma. Mamma kommer ju inte alltid ihåg att jag har varit där men hon blir ju glad för stunden i alla fall.     
Nu måste jag torka klart golven!
kram och natti natti!


stormigt!

Lite stormigt.....

stormigt!

Är det i dag! Oj vad det blåser! Idag är det städning och vedtravning på gång. sedan blir det lite kroppsvård när jag drar iväg och tränar lite. Sedan blir det en lugn kväll framför idol (har missat båda avsnitten som gått pga andra förehavanden). Någon som vet om det går i repris?
Nej nu väntar ve´bon:)
kram

Är jag blondin eller?

Vilken chock jag fick i morse när gubben kom in och slängde något i sängen och sa: Du är i tidningen!
Va??? Jag kikade yrvaket upp och såg att det stod mitt hela nya namn över halva tidningen. Postkodlotteriet? Hur kunde de ha hunnit med att trycka den ,jag postade ju kuvertet med anmälan dit i går? Och jag utav alla i hela sverige! Det stod mitt namn överallt i tidningen!??????????????????

Men till sist föll ju tiokronan ner, åh alla hade ju fått en så´n tidning med just sitt namn på! Ridå!
125245-72

Tänk att jag inte kan hålla mig! Nu har jag handlat kläder igen på nätet. Vi får väl se om de passar ?

Tänkte ut och förlusta mig också! Har beställt biljetter till ladies night med skaldjur och en massa gott.Hoppas på en trevlig kväll och det blir det ju förstås :)

Ska även på rock´n roll christmas med refreshments (hur stavas det?) rock, mat, drink och dans kan det bli bättre.
Funderar även på en liten tripp till varmare länder i december men julen ska firas hemma! Ja ja vi får se!

Nej nu hopp i säng för att ladda för veckans sista dag i morgon !
kram kram

lördagkväll


vilken dag!
I går kom jag på att jag skulle bjuda våra kompisar på mat! Kul! Det skulle bli potatis ,ris och köttgryta med en massa gott i och en sallad förstås! MEN............ Var det inte i morgon som  mina kusiner (4 st) skulle komma och sjunga och spela för mamma och alla andra där hon bor? Vart skrev jag upp det? I boken på jobbet förstås! Ringde och kollade och jo visst var det i morgon! och jag som bjudit hem dem efteråt också?
Problem är till för att lösas och jo visst, fredagkvällen gick åt till att laga köttgyta och baka kaka.
På lördag morgon kom jag på att det kanske måste vara nåt matigare än en chokladkaka och satte fart och gjorde en skinkpaj oclså. Tur att alla ingredienser fanns hemma!
Ringde och sköt upp middagen en timme så jag skulle hinna med mig!
Och ....allt gick bra! Jag hann i tid till mamma för att göra henne fin och ta emot mina kusiner som åkt en bra bit för att sjunga och spela för oss!. Vilka underbara kusiner! Synd att man inte umgås mer! Vi har inte träffats på massor med år men bättre sent än aldrig. Puss på er ni är bara så gulliga!
efteråt fika hemma hos mig och pajen blev faktiskt jättegod! Jag filmade hela uppträdandet men mitt i så tog kortet slut! Vad gör jag ? jo... kom ¨på att jag har ju en telefon också så jag övergick till den i stället! missade dock en mycket fin sång som heter tre röda rosor så mina kära kusiner fick vackert st'ämma upp hemma på min veranda så jag fick filma den också! tänkte köra över på dvd och lämna dit mamma bor så de kan titta på det om och om igen!
Ja så var det middagen då! Hann med att hjälpa gubben lite med att montera hyllor i garage också, men sen blev det fullt kör! Dukning plockning av blommor och skulle det inte vara gott med nybakt bröd också? Blev jätte gott med pizzasallad till förrätt och nybakt bröd och köttgryta och ett (några) glas vin till varmrätt. Kaffe med chokladkaka och en päronkonjak till efterrätt!
NU väntar bibgen eftersom det är match i morgon, måste upp 7.30 (puh)
natti natti



lördagkväll

RSS 2.0