usch och fy och mmmmmmmm

Usch vilken natt/morgon!  Vovven har kräkts massor med gånger och var tvungen att gå ut och göra sina behov kl 05.30. Mattes fel............... Jag trodde jag var snäll i går när jag kokat kött och gav honom ett stooooort köttben............. inte bra, inte bra! Han ska äta sin torrmat han, då mår han bäst!


undrar vad jag ska göra idag?
Det måste städas.
Har sådan lust att baka lite av varje: chokladrutor med dajm i , chokladbollar, vitchokladkaka med blåbär......
Skulle vilja åka ut på toys are us och handla lite, ja undrar till vilka ;), bara mysa tända ljus elda titta på film, laga god mat mmmmmm för fredagar:)

Utmaning!


Jaha så var man utmanad då! Av båda mina döttrar! Här kommer de "enkla" svaren"

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du: Eva
2. Ett ord på fyra bokstäver: enig
3. Flicknamn: Elsa
4. Pojknamn: Edvin
5. Yrke: erotikinformatör
6. Färg: energiröd
7. Klädesplagg: enfärgad nattsärk
8. Mat: eukanoba (hundmat)
9. Sak i badrummet: eltandborste
10. Plats/stad: Eslöv
11. En orsak att vara sen: ej rättställd väckarklocka
12. Något man skriker: Enad front!
13. Film: Emil i lönneberga
14. Något man dricker: ekfatswhiskey
15. Band: erik lihms orkester
16. Djur: ekorrre
17. Gatunamn: Esplanaden
18. Bil: Eagle (tyskt)

Jag utmanar : Jessica, Madelene, Sonja, Ann-Lena, Stefan, Kent, Gun


oj oj oj

Men nu var det längesedan jag skrev något här på min kära blogg. Mycket har hänt sedan dess !
: Lillan har börjat krypa och reser sig nu mot allt möjligt och omöjligt. Hon går även med lära gå vagnen nästan alldeles själv! Mormor har införskaffat en hjälm så huvudet inte får så många törnar, hon är ju trots allt bara nyss 7 månader fyllda, Duktig flicka.

En sväng på Ikea hinns ju alltid med också ;) jag har förnyat vårt sovrum och det fattades en del saker till det som måste införskaffas!

Före                                                             EfterHelt ny säng med nya resårmadrasser och bäddmadrass "dyrt men gött" :) Nu fattas bara att fixa väggarna ta ner sånt som inte ska vara uppe och fixas nytt som passar in i nya looken. Sängkappan ska strykas och läggas dit och överkastet tvättas och läggas på.

Även en ny byrå köptes, ny korg till vovven?
.
Och så ska jag försöka lära gubben att inte lägga kläder på stolen ;)

Även sonens rum har fått ett lyft!


Jag har fått ett konstigt sår på knät! Det är rött och mörkt i mitten, rött och svullet runtomkring. Det gör ont! Har fått penicillin av farbror doktorn för inflammationen och vips så har det blivit mycket bättre efter två dagars ätande.


Och vet ni? .....................................................

JAG SKA BLI MORMOR IGEN!Nu är det min näst äldsta dotter som ska bli mamma :) Härligt och oväntat :) Åh vad jag längtar till våren ;)


röj röj

Äntligen fredag! Idag har jag och min kompis haft storröj i förrådet! Gud vad skönt att det är gjort! Jag har gruvat mig såååååååå länge!Nu är det snart dax för tacos och ett glas rödvin för att fira!

ha en mysig fredag till idol!

RSS 2.0