Stövlar


Solcellslampor! Rosa :)


Lite av varje

Idag har jag röntgat mina händer som börjar bli så sneda och konstiga ! På genvägen svängde jag in på rusta och handlade lite småsaker :) det blev rosa blockljus, solcellslampor till trädgården , gummistövlar , ljusstakar , present till Neo ( en till) och en massa nyttoprylar :) ikväll har jag och svärmor varit på sjukhuset på en föreläsning om ledgångsreumatism! Jag har inte det utan artros men det var intressant ändå !


Halvsjuk

Idag har jag haft ont i bihålorna! Nösdroppar och rinexin för hela slanten. Inte kul ! har legat i soffan och sovit till och från hela em ! I morgon väntar tandläkaren (utgift 2400 kr) och heldag på jobbet (inkomst 150 kr)! Natti natti


Underbart är kort !

Underbart med påsklovsledigt!!
Härligt att inte ha en massa måsten utan bara njuta av livet! Inatt hade jag underbart sällskap i sängen och idag har jag och samma underbara sällskap varit på matforsbadet och "simmat", åkt kana, vattnat vattnet och "dykit";)efteråt blev det varmkorv och glass ! När vi kom hem hade vi tydligen gjort illa oss rejält för då blev det både "sprutor", bandage och "meducin"!


Gott och trevligt !

Påskaftonen började med en härlig frukost och därefter en del förberedelser för påskbuffen . Det är en hel del att greja med om man heter Eva och slaviskt följer alla traditioner ! Mitt på dagen gick vovven och jag ut på baksidan och tränade lite lydnad. Han är så duktig i varje fall i koppel när ingen annan är i närheten ;) en stund senare ringde det på dörren och utanför stod två små påskhäxor ( dotter och barnbarn ) vi hade Skattjakt , målade ägg, åt och spelade svarte Petter !


Kanonmoddag

Långfredagsmiddagen blev kanon! Tjälknöl.potatisgratäng och kantarellsås


Framme

Ja då har jag kommit iväg ! Kortet togs precis innan jag åkte :)ha en härlig påsk alla :) kram


RSS 2.0