cup

Ja så har vi varit på cup då! Det blev lika skönt och härligt som jag trodde dock med ganska mycket smolk i bägaren pga av den tragedi som drabbade oss. Men livet måste ju ändå gå vidare på¨nåt sätt.
 
Vi kom trea till slut i alla fall på cupen. Första dagen blev det förlust i tre matcher men andra dagen hade något hänt och grabbarna vann första matchen vilket innebar att vi gick vidare och det blev en till match som avgjordes med straffar och vi vann! Alltså blev det en tredje match och den förlorade vi med 2-1.
Det var härligt att sova i hotellsängar och huvudet dunkade när jag vaknade för att jag sovit så hårt (eller?)
Massor med god mat så nu får man nog börja dra in lite på go`sakerna fast nu är det ju midsommar förstås............
Har jobbar på fritids idag med alla goungar, i morgon blire det bad för sista gången på rehab och sedan jobbar jag onsdag och torsdag sen är det SEMESTER till den 20 aug.

Stefan fyller 13 år på lördag så nu är planeringen i full gång. Svårt med presenter , han har just köpt en pool på 5 meter med stege och allt och  studsmatta på 4,30 så närmaste dagarna kommer att gå åt till montering!
Nu ska jag skicka iväg ett recept till en kompis så ....
Natti natti

sorgen gör dig stark

sorgen gör dig stark

Tårar små tårar hela natten

Ena dagen en lycklig dag nästa kolsvart mörker! Varför är livet så hårt att leva ibland?
Det enda som är positivt är att de problem man förut hade plötsligt bara är små små bagateller. Vissa tragedier kommer att följa de drabbade resten av livet. Mitt hjärta gråter, vad gör då inte de deras?
Varför?

kalvfilé med mandelsås och 7 veckors semester!

Jaha då har det varit skolavslutning och  vi har varit på utvärderingsdagar i Torpshammar boendes på en herrgård med sagolik mat. Kalvfilé med mandelsås......åhhhhhhh vad gott! Och fest naturligtvis : )

Har jobbat klart på skolan för den här veckan, ledig torsdag och fredag. Jobbar på fritids till veckan och sedan semester resten av sommaren återkommer i arbete den 20 august .

Till helgen blir det fotbollscup i Hudik med boende på hotell för Kents och min del. Inte fy skam, eller? Tvingad att äta godfrukost och att äta ute hela helgen, hej och hå vad jobbigt det kan va´ ; )

Nej nu måste jag gå och sova så jag orkar vara ledig i morr´n.
nattis......
 

Stackars fiskar!

Ja vilken helg! Det började med att jag gjorde två tårtor som skulle till mamma på thulegården. Hon fyllde ju år i fredags. For på trädgården och köpte vackra rosor och for sedan till mamsen och gratulerade! Hon blev jätteglad och tårtorna åkte in i kylskåpet för att avnjutas lite senare under dagen. Jag var inte så lång stund för jag skulle ju åka iväg till sjukhuset på mitt vanliga fredagsbad. Där jag gick jag in på ortopedtekniska och hade sån tur att jag träffade på ortpeden som jag sökte. Han lovade fixa ett par sommarskor till mamma som jag skulle titta in och hämta om någon vecka. Ibland har man tur!

Sedan bar det av in på badet, och gud så skönt det var, det behövdes verkligen efter mina strapatser på torsdagkväll : ).

Efter detta sköna drog jag iväg till Birsta för att lämna två fiskar som dött och så köpte jag en dammsugare till akvariet. Sedan var det dags för present till mamma. Det blev två fina tröjor på Lindex och en kjol och en klänning till mig själv också (hm).

Nu skulle jag till ett ställe vid Nordichallen och hämta min globala åkpall som jag ska ha på jobbet och det gick ju fint. Men nu var det bråttom hem för min kära syster och hennes familj skulle åka hämta mamma och komma till mig på middag och de skulle komma 17. Hem och slå in paket och börja med maten! Självklart hann jag inte klart men mat blev det i alla fall och det var jättegott ,bräckt kassler med färska stekta champinjoner och paprika med kantarellsås och klyftpotatis och ris.
Sedan blev det kaffe och marsipantårta (som jag också gjort på förmiddagen) och så gratulationer till lilla mamsen förstås. Mitt under maten kom ett sms till Gun. Daniel och Laila hade fått en pojke på 2,5 kilo. Moa blev jätteglad och det beslutades att hon och farmor Gun skulle åka iväg och kika på den lilla nya bebisen. Det blev uppbrott för alla men Fedrik och Janne åkte hem och skulle åka upp dagen efter i stället. Jag skjutsade hem mamsen som var glad och nöjd över sin födelsedag.

Lördagen var en otroligt härlig. Kent och jag fixade och donade här hemma på tomten i lugn ro och  det blev en härlig  grillkväll med jättegott vin! Jag var ute och grejade till 22.30 ,satt med en cider i jordgubbslandet och myste i solen.

Söndagen  började med att Stefan kom inrusande och sa att fiskarna höll på och dog så då blev det bråttom. Vi tog ett vattenprov som vi skulle lämna på Arken i dag efter fotbollen. Sedan blev frukost i flygande fläng och sedan i väg för att hämta Jessica som skulle följa med på Stefans fotbollsmatch (till Stefans stora glädje). Det var ju kanonväder så lilla Eva tog på sig linne och kjol och brände upp sig totalt! Klantigt! Hörde även att Jessica hade fått en läcker röd färg! Det blev förlust igen men idag spelade grabbarna mycket bättre så det var i princip bara oflyt att det inte gick vägen. Sedan bar det iväg till Birsta för att fixa medicin till fiskarna så de kan börja andas igen.
Eftermiddagen och kvällen har tillbringats i trädgården , det tar aldrig slut på jobb och det är väl tur det ; ) Har nyss kommit in och nu ska jag gå och vattna balkonglådorna på verandan!

Kram så länge!

Oj oj oj

Gud vad jag har ont i nacken! Nu har Stefan och jag stått rakt upp och ner och sorterat granplant i tre timmar i isande blåst sedan har jag gjort tre tårtor så nu stupar jag i säng! Mamma fyller ju år i morgon och så ska jag på badet igen!
Natti natti och suss gott!

RSS 2.0