energi

Plötsligt fick jag en otrolig energi precis så där som när man är gravid och förlossningen närmar sig.........Jag diskar , städar,tvättar,plockar,tar ett glas vin osv!
Lugn ;) jag är inte gravid så var energin kom ifrån vet jag inte!
Jo förresten! Har ju varit med lillsnuttan idag, där har vi det :) :) :)
en tur med vagnen , fick en ny huvudbonad och så träffa vi moster !
    

Nu är mina veckor på Österåsen ett minne blott! Har precis kommit hem efter den sista veckan. Tråkigt att lämna alla nyfunna kompisar, lugnet på rummet, det varma härliga badet, träningslokalen m.m MEN......
Inte ett dugg tråkigt att lämna den vegetariska maten! Fy för den lede...... Ja förlåt alla vegetarianer men den kosten passar INTE MIG!
   Österåsen sett från kryddträdgården   I dessa små "carportar" låg de stackars lungsjuka med en filt omkring sig för att få en nypa friskluft !Det är otroligt vackert från utsiktsplatsen!


Kom hem på fredagen och på lördag kväll tog vi bussen on till stan och åkte en tur med ms Medvind, åt en härlig buffé och drack gott! Inte ofta vi träffas i familjen men då lyckades vi i alla fall få ihop 4 samtidigt!

       

Och hörni! Grymt kul var det på cruisingen i alla fall! Timmen blev sen , jag tror jag kände alla som var på Smedjan och gud vad jag surrade och dansade, Härligt!Den här veckan går åt till att fixa och greja här hemma! På lördag ska jag vara barnvakt hela dagen och kvällen åt lillsnuttan och på söndag åker vi till Orsa på en veckas husvagnssemester:)

Vi har ju även varit på en liten hotell och fiske semester! Härligt!


RSS 2.0