Härliga söndag!

Ja , så var allt över! Begravningen var otroligt vacker med så mycket blommor som mamsen älskade . Vi hade beställt prästkragar och blåklint och så rosor förstås! Det var jobbigt för mina (små) barn, och  tre av dem hade aldrig varit på en begravning någon gång heller. Ibland önskar jag att jag hade minst fyra armar........................Musiken var vacker och lättsam, vi visste ju så väl vad mamsen tyckte om och brukade gnola på så det blev ett lite annorlunda stuk på begravningen. Efteråt när vi samlades för att äta  lite och dricka kaffe( vi hade ju långväga gäster som skulle vända hemåt igen samma dag) så spelade vi .......lasse stefans! Tro det eller ej, men det var för att mamsen älskade dansmusik!

I dag har  varit  en fullkomligt underbar dag! Jag och syrran har varit på spa hela dagen! Vi har badat varmt, kallt, bubblat, bastat ångbastu, druckit juice, ätit frukt, suttit och slappat, ätit buffé och bara myst!
Och inte minst! Fått massage med heta lavastenar (hot stone)! Alldeles otroligt härligt! Ni måste bara prova om ni inte gjort det! En hel timme!

HOT STONE MASSAGE
Hot stone massage är en holistisk massage som berör både kropp och själ. Massagen har en mycket effektiv verkan på musklerna och förstärker den klassiska massagen. Man kommer lätt åt knutar och muskelspänningar samt löser upp eventuella blockeringar och det ger en underbar känsla av harmoni och positiv energi. Massagen utförs med noggrant utvalda och handplockade stenar från Peru. Upplevelsen av massage med stenar är som att vara omvälvd av ett mjukt hav.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Begravningar är vackra men också väldigt jobbiga att ta sig igenom bitvis.

Så härligt ni hade fixat med moderns favoritmusik både i kyrkan o efteråt, precis så ska det vara.

Den där stenmassagen lät ju härlig.

Ha det jättebra o kramar på dig !!

2009-04-27 @ 00:22:17
URL: http://lisenj.blogspot.com
Postat av: Helen

Va roligt att ni spelade dansbandsmusik på din mammas begravning. En fin hyllning tycker jag och lättade säkert stämningen och ni kunde le trots allt. Snart helg nu. Ha en skön valborg!

2009-04-29 @ 20:54:44
URL: http://helensvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0