dam it!

Ja attans också inte en pärs till!
I kväll har vi avslutning på innebandyn! Med slut kl 19.15 så det blir till att köra attans så olagligt hem för att hinna till andra perioden!
I dag MÅSTE de vinna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

För övrigt en hektisk dag med jobb , lagledarjobb, möte på kommun, innebandyavslutning och hockey!
Sköt om er och kör försiktigt i den nya snö som kommit! Själv körde jag i diket häromdagen, jag fick möte och det bara skar ner och där satt jag!
Men hjälp kom från alla håll och jag blev påskjuten och uppdragen inom några minuter!

image308

Var på sjukhuset i går också och gjorde ultraljud på magen. Sov jättedåligt , jag var vaken från 5 för att jag inte skulle missa klockan eftersom jag måste upp och äta kl 6! Sedan måste jag vara fastande, inte äta,dricka,tuggummi eller nåt!
Kl 13,30 hade jag tid men kl.14.10 hade jag fortfarande inte kommit in. Jag måste fråga eftersom jag höll på och svimmade av hunger! Ojdå- jag hade fallit ur systemet och personalen trodde alla patienter var klara¤%/&%/&/)=
Men jag fick komma in på en gång och det visade sig till min fasa att jag hade gallsten! Jag som aldrig är sjuk! Jaja mina vanliga krämpor med bortdomnad arm och hand, ont i nacken och att jag haltar på och ibland måste gå på kryckor för att jag har ont i höfterna men det räknas inte! Jag är aldrig riktigt sjuk! Doktorn sa att de skulle operera! Det är aldrig någon som skurit i min kropp trots 4 barn och ett snart 50 årigt liv!
Hjälp!

image309

Jaja det ordnar sig säkert bara Timrå vinner!

image312
Ha en bra dag! kram

Kommentarer
Postat av: Annsingen

Det måste betyda att modo åker ur i kväll! Tyckte en av mina råttor var lite lik Svartvadet!

2008-03-18 @ 09:02:53
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Annsingen

Klart vi gär!

2008-03-18 @ 14:21:13
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: baristamorsan

Hoppas du mår bättre snart, de kanske kan spränga sönder gallstenarna? Ha det så bra som det går i alla fall! Kram Sofie

2008-03-18 @ 18:03:00
URL: http://baristamorsan.blogg.se
Postat av: Annsingen

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ underbart!

2008-03-18 @ 22:24:18
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Madde

Nämen usch då.. det har du inte berättat. att man sitter här med halsont och ont i kroppen känns plötsligt inte så farligt. stackars mammsen då! när ska du opereras?? många kramar till dig!!

2008-03-19 @ 15:27:05
URL: http://maddeengstrom.blogg.se
Postat av: Anna

Usch, gallsten är inge kul alls!! Har själv opererats för det för några år sedan... Jobbigt är ju att man fortfarande kan få anfall även efter operationen!! :/

2008-03-25 @ 15:33:03
URL: http://kottenanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0