gud vad kul

Vilken kväll det var i går!
På morgonen hämtade jag mamma och vi tog paket och blommor och blader med oss och for till dyrån för att gratulera min kära syster som fyllde "25" år. Där blev det gófika med jättegod tårta med kolaglasyr!
syster ysters födelsedag

Sedan bar det av hemåt och jag lämnade av mamsen och alla hennes adventssaker på Thulegården och sedan blev det rusch hem för att duscha och göra sig vacker inför kvällen!
Madde: skärpet blev kanonfint!
Trivdes kanonbra i mina nya fina kläder  och synd nog var det ingen som tog något kort på mig (som vanligt), Fördrink hos Kent och Eva och sedan bar det iväg till Södra. Det var drag från första stund : allsång ,uppträdande av vackra pojkar och flickor, massor med gapgarv och kanongod mat! Rökt lax  till förrätt, fläskfilé med råstekt potatis och till efterrätt MJÖLKCHOKLAD CANAPÈ med hallon ! Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sedan var det dans och "Eva" dansar gogo hela kvällen!
Dagen idag har gått i lugnets tecken! Men jag har varit pigg och alert ändå. Vaknade vid 9.30 , tittade på en film som Sonja hade hyrt i går , gick i morgonrock till 12.30! En skön promenad med min sambo och tacogratin till middag!
Nu ska jag plocka in ljusstakar och sån´t från förrådet för att kolla att lamporna är hela, MEN ni vet :inga stakar tända före 1 advent!!!!!!!!!!!!!!!
See you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0