Hjärtat , omega tre och bolltassar

Här ligger hjärtat på det fina täcket! Vackert ska vackert ha:)


Och här är den otroligt goda maten som vi åt i går!


Bandspagetti med bladspenat i grädde och rökt lax med en romklick på toppen! Lätt och snabbt att fixa och så otroligt smarrigt!

Så en bild på mitt andra hjärta! Han är så duktig nu och vi tränar massor varje dag på fot, sitt , stanna, ligg, leta godis, tass och följa matte! Han är så duktig (fast otroligt busig) ;)



Det är lite jobbigt nu när  det är töväder  för snön fastnar så otroligt i pälsen, men nu har vi köpt ny overall så det är bara tassarna som blir som en stor snöboll!



Ha en trevlig dag! Jag är ju ledig i dag så jag  ska jag in och träna och sedan ska jag på helkroppsmassage! Fick den i present så jag tänkte utnyttja den nu:) I kväll blir det korv och morotsstuvning och vovvekurs!

VÅR!

Ja idag kom våren hem till oss i form av en liten prinsessa! Utanför snöade det och det var säkert 1 dm  som fallit i natt men vad gör väl det;)
Här är täcket när det blev klart!


Några fina bilder från dagen:)









Ha en mysig lördagskväll!
Kram

Utkast: Åh, är ...

Åh, är våren här eller? det snöar, solen skiner, det snöar, det är 15 grader kallt, det är nollgradigt, det snöar, solen skiner osv osv!
Här hemma i mitt kök är det i alla fall vår! Härligt!


I morgon blir det kärt besök för då kommer lilla prinsessan och hälsar på!

på g igen!

Ja nu är jag på g med träningen igen efter uppehållet! Har idag varit på gymet och tränat och träffat sjukgymnasten. Det är härligt att få cykla och riktigt trötta ut sig så svetten rinner!
Sedan var det Willys tur, där rök 1300 kr igen! Men fick mycket mat för slantarna och så köpte jag en ny sop, det var välbehövligt;)
Ikväll blir det macaroni & cheese till middag med varma bananer med dumlekola i som efterrätt. Mums!
Ja sedan kunde jag ju inte låta bli utan var ju alldeles tvungen att träffa lillsnuttan igen :)

Hon är ju bara såååå underbar!
Ha en mysig helg alla mina nära och kära och alla andra som läser min lilla blogg!

Underbart







Kan man vara lyckligare? NEJJJJJJ:)
Lilla underbara hjärtat som luktar så otroligt gott!!!!!!!
Och de två underbara föräldrarna som lät både mormor och farmor och farfar hälsa på fast de var så otroligt trötta och slutkörda! Det sög bra i mormorstarmen för att få hälsa på snuttan så jag hade nog inte kunnat hålla mig så mycket längre;)
Nej nu är natti natti dax!

längtar

                    

Jag har ännu inte sett det lilla knytet och inte kramat om de stolta föräldrarna heller ., men det gör inget för då har jag ju den otroliga upplevelsen kvar;) Det var ju ganska jobbigt för min stumpa så hon behöver få vila igen sig innan alla far och morföräldrar kommer inramlandes och lägger beslag på den lilla prinsessan! Det är hon verkligen värd !!!!!! Det är ju roligare att få visa upp underverket om man mår hyfsat själv och de har fortfarande inte kommit hem heller. Mys på nu alla tre!
Den lilla var i alla fall 52 lång och vägde 4200, en riktig liten prinsessa!
                  
Nu ska jag åka till sjukgymnasten i stan. I fredags pratade vi bara han och jag för jag hade glömt kläderna och träningskortet hemma och var alldeles snurrig och förvirrad! Varför?  Dottern hade ju precis ringt och sagt att hon hade värkar..........
Sedan blir det ett möte på jobbet trots att jag är ledig och sedan drar jag och en dotter till Birsta en sväng!
I kväll är vovvekurs igen så då ska vi tampas igen lilla valpen och jag;)
Ha en underbar dag alla för det har i alla fall jag:) :) :) :)

                        

Lyyyyyyckliiiiiig!

Äntligen har jag blivit mormor!
Fredag den 13 kl 11 ringde dottern och berättade att hon hade värkar, kl 19 ringde den blivande pappan och berättade att de var på förlossningen, och ca kl 03.30 ringde dottern och berättade att den lilla tösen hade kommit till världen! Det hade varit en lång och jobbig natt men nu är HON HÄR!
Grattis till er lilla familjen!
Här är hon det lilla underverket!

fredag i morgon!

    Och då kan man väl unna sig detta, eller?
     

HV- Timrå......................
såååå spännande! jag kan nästan inte titta, måste göra något annat en liten stund för att lugna nerverna ;)
Dottern kniper fortfarande och vi alla har börjat vant oss vid att hon ska vara så här go och rund hädanefter ;)
 Jag har börjat jobba igen och det är bara sååååå kul! tänk att ha ett så underbart jobb!
Jaha det gick åt fanders med hockeyn! Då står hoppet till lördagen då!

Den här veckan har varit knökfull på kvällarna!
Måndag: hundkurs
Tisdag:   Linedance
Onsdag:Föräldramöte på mitt jobb (hann se sista perioden på hockeyn)
Torsdag: Boenderådsmöte på mamsens boende! (såg hela matchen eftersom mötet slutade 18.30)
Nu är jag ledig i morgon men ska till sjukgymnasten kl 13.15 och så är det innebandymatch både lördag och söndag.Sonen har stukat foten så han kan inte spela men jag går ju ändå eftersom jag är lagledare!
Ha en härlig helg!
Kram
                                                                     




smart eller?

Ja så är vi hemma igen från Örebro! Ja alla ni som hade krångel med rebusen;) På slantarna stod det  "öre" och så var det en bro på den andra bilden, alltså öre+bro;)
Vi har haft en helt underbar vecka hos min lilla dotter!
Tåget gick jättebra för vovven ( inte första x2000, för då var han livrädd och skakade ända till gävle) men sedan gick det bra!
 
Vi var fyra + en liten valp som skulle rymmas i en liten etta men det gick över förväntan bra:) Såklart det blir rörigt men vadå? Vi har ätit gott, druckit gott och roat oss kungligt!
På lördag när vi kom åt  vi tacos och tittade på hockey!Senare på kvällen tog vi en taxi för att bowla. Jag hade fortfarande ont i magen så jag höll i magen med ena handen och klotet med den andra, men de andra var ju desto duktigare förstås! Resultat? inga kommentarer! Det är dottern som svingar iväg klotet på bilden!
  
på söndagen så åkte vi till marieberg och shoppade! Jag fick tag i en rosa vårjacka så jag var helnöjd! Vi drack en supergod kaffelatte och surrade lite på ett mysigt fik!
Sedan gjorde dottern sin görgoa potatisgratäng och jag stekte antricote! Mums

Måndagen fick jag följa med och titta på den nya fina lägenheten! Den håller ju på att byggas så det var ju bara betong och byggfläktar och en massa byggjobbare som sprang omkring men lägenheten kommer att bli kanonfin! Utsikt över ett grönområde och översta våningen (med hiss). Det var tre våningar! Där får ni det kanonfint ungdomar!
 
Sedan var det inköp av soffa som gällde! Och vi hittade en kanonläcker matta och lampa också!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sonen tyckte däremot inte att det var någon höjdare att gå i affärer;)

Till middag blev det hemgjord pizza!

På tisdagen drog dottern iväg på sin skola några timmar och jag tog ett litet nappatag i lägenheten! Sedan åkte vi på stan en sväng! Sonen klippte sig och jag köpte tyg till bakstycket på det fina babytäcket som är färdigbroderat nu. Kvällen tillbringades på stan med ett intagande av en  otroligt god mongolisk buffé!
             
På onsdagen följde jag med på skolan och lyssnade på ett föredrag (mycket intressant måste jag säga), när vi kom hem slöade vi lite och sedan handlade jag och dottern lite och sedan gjorde vi några kanongoda pajer. Sedan blev det filmtajm på 52tummaren!

Ja så så var det redan torsdag och tåget dunkade iväg hemåt!

 Min snälla kompis hämtade oss på stationen, tack snälla du:)
Nästa gång jag hälsar på blir det i den nya fina lägenheten!
Vill inte tänka på den bedrövliga matchen jag nyss sett, jädrar vilket oflyt! :(
Kram på er!

RSS 2.0