Aug. 2010

Ja nu har jag jobbat några dagar och börjar sakta komma in i vardagslunken igen;) På måndag kommer alla små gryn så då blir skolan full av liv igen, just nu är det så öde och tyst!
I lördags var vi på bröllop! Det var både otroligt vackert och lite småroligt samtidigt:) Det blir ju lätt så när det är små barn med!
minsta brudnäbben hade en hel del hyss för sig och storasyster hade fullt sjå att fixa till det hela:)


Släpet fick inte ligga fel! Det måste rättas till så klart:)

Och lille man hittade en kanonklätterring!Kolla vid brudparets fötter;)
underbart

Oj vilken helg! Ett underbart bröllop!!!!!!!!!!!sen natt (eller tidig morgon) och en seg och lat dagen efter:) Lägger in lite bilder senare!

Smått och gott från sommaren!Hej igen!
Nu börjar sommaren gå mot sitt slut och suget börjar komma tillbaka efter bloggandet:) Här kommer lite bilder:


Vår Isabella är cruicingfärdig! Vi har varit ute mycket i den i sommar!

Detta lilla lusthus har varit till stor nytta! Ingen mygg och inga getingar,bara att slappa,äta och fika!

Vår älskade lilla Neo!


En stolt morbror!Cruicing till Gnarp! Det fläktade bra på E4 ;)Dante är världens bästa vakthund! Han älskar både Astrid och Neo!


Några fler kort på dottersonen!Världens bästa Neo håller på världens bästa lag!
Astrid älskar att bada så poolen är ett favoritsysselsättning!

Vi har börjat träna agility med vovven! Men det är inte bara Dante som vill krypa utan det var lika populärt för lillfian också!Astrids första gatufest blev fiskdamm, varmkorv,godisrem och hästkarusell:)Neo på väg hem:(Mina två älskade barnbarn och jag på Drakborgen! (mammorna var också med)


Vi var och hälsade på Sonjis i Göteborg! Här får hon sina försenade födelsedagspresenter  på hotellet:)Vi tog en bamsegod drink på en läcker bar:)Vi kollade på paddan;)

Lunch på en kanonrestaurang! Stefan pratade fiske (i akvariumet) med ägaren!Besök på Lisseberg var ett positivt måste:) Här är det djupa funderingar på vad som skulle avverkas först!Valet föll på denna vackra bil!Sedan Virvelvind!När allt var avklarat var vi hungriga igen och valet föll på samma restaurang som vi ätit lunch på. Vi kunde ju redan menyn;) MEN..........Kön var lång för att få ett bord och ägaren pratade med de som stod där och sa att väntetiden kunde bli lång. Vi vände oss om för att gå någon annanstans när dörren plötsligt öppnades igen och ägaren vinkade in oss med ett - varsågoda, ni har ju bokat bord! (vilket vi alltså inte hade gjort)! Vi fick gå före hela kön och när vi satte oss vid bordet sa han att det var ju inte varje gång gästerna kom 2 ggr samma dag:) Vi satte oss och började titta på drinklistan när  servitrisen plötsligt kom med en bricka med drinkar och sa - varsågoda , huset bjuder! Det ni........!Denna kanna spelade dock mig ett spratt;)
Jag skulle hälla vin i glaset men glömde att det var genom näbben på hönan vinet kom;) Oj vad det blev blött! Till allas förtjusning förstås, vi skrattade så tårarna rann!Två syskon vandrandes i natten:)Här bor Sonjis!Vilket ställe! Underbar utsikt, underbar mat och underbart sällskap!Första gången jag äter ostron! Jag älskar skaldjur!Och så denna goda då förstås:)Vår nybadade lilla vovve!Vihann med en påhälsning i Örebro också!Och dagen efter vi kom hem var det cruising i Matfors!


RSS 2.0