Oväntat underbart besök

Ett underbart samtal och ännu underbarare besök lade sig som balsam i själen :) tack älskade Jessica för omtanken !


Nu så

Ja nu känns det bättre i varje fall i hjärtat ;) har storstädat altanen klart , gjort rent båda akvarierna, diskat, bäddat rent i tre sängar ( nu kan ni komma och hälsa på igen ungar för nu är det nybäddat igen :) lagar middag kycklingklubbor och potatissallad !


Usch och aj !

Ibland känns det tungt :( Kroppen värker i varenda led och det är svårt att gå,böja sig och använda händerna. Ryggen har helt flippat ur och tumlederna blir bara sämre och sämre . Kan inte hålla i ett fullt glas längre , inte klappa händerna på hockeyn o h det gör ont när jag håller i ratten! Igårkväll var en riktig gråtkväll Men jag torkade snabbt tårarna när jag hörde att någon kom för ingen får ju se att man tappar humöret ! Nej nu får det vara slutklagat :- idag har jag städat verandan och tagit bort allt vintrigt ! Bytt julbonaderna i mitt glasbord och lagt dit lite påsksaker istället , nu ska det bäddad rent och sedan ska vovven badas :) jag återkommer om min härliga vecka i Stockholm 💗💗💗


Prinsessor

Om två timmar åker jag till huvudstaden för att hälsa på prinsessorna :) en heter Victoria och en Madelene :) de bor ju inte på samma ställe men jag får väl ila emellan ! Ja klart jag varit på Pysens (barnklädesaffär) och handlat innan jag åker ! Man måste ju ha med sig en present så klart :)
Här kommer jag mina härliga döttrar !


RSS 2.0