Plugghäst

Oj vad det är roligt att plugga igen :)
Plugga på så jag kan ta emot och handleda lärarstuderande på ett bra sätt ! 7,5 högskolepoäng rikare när jag är klar till sommaren ! Nu natti natti ny dag på plugget i morgon ;)


Lyckad kväll

Vilken underbar kväll ! Trevliga människor och lite andlighet:) har varit på seans och det är alltid lika faschinerande! Man blir så tillfreds och harmonisk ,glad och nöjd ! Det ger så mycket positiv energi :)


Härliga söndag !

Godmorgon ! Ännu en dag i lathetens tecken !funderar på om jag skulle ta och städa garderoben....pumparna till akvarierna borde göras ren ....gubbens byxor läggas upp ......hunden tovas ur .....får se vad jag hinner men just nu ska jag ta en kopp kaffe och titta på lite skidor ;)


Brrrrr!

Idag har farbror vinter verkligen vaknat på fel sida ! Han slog till med 20- ! Jaha bara att hoppas att bilen är rustad för detta så man inte blir stående efter vägen ! Idag blir det innerast för de små skruttarna och snabba prommisar med vovven ! Ha en härlig dag i kylan :)


Sitter vid datorn

.....och grejar lite! Ska ju börja plugga lite vid sidan av jobbet så jag har varit in på Miun och kollat kursplan och schema. Tänkte börja ett nytt liv och bli ordningssam när det gäller papper! Försöka sätta in papper eftersom och så! Jag börjar bli less på alla högar som ligger överallt!

Latdag!

I går var vi på 96-årskalas! Det var gubbens mormor som fyllde och hon är såååå pigg för sin ålder ! Gulliga lilla tant :) idag har min rygg riktigt ballat ur. Jag kan inte sitta och det gör ont hela tiden och bihålorna känns av ordentligt ! Ska försöka ta mig upp ur soffan och inta lite medikamenter......


Trött

Nyss hemkommen från jobbet ! Vi har haft föräldramöte och det är alltid så roligt att träffa alla föräldrar:)bra diskussioner och synpunkter ! Nu är julen utstädad och alla gardiner nybytta:)


RSS 2.0